SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > iPhone SE 2022 bekleyenlere iyi haber!

iPhone SE 2022 bekleyenlere iyi haber!

18 Ocak 2022 Salı - 14:30




Apple'ın uygun modeli olarak karşımıza çıkacak olan iPhone SE 2022 bir süredir merakla bekleniyor. Görünüşe göre cihaz beklenenden erken gelebilir.





Apple'ın bu baharda yeni bir iPhone SE tanıtacağını ve muhtemelen biraz eski bir tasarımı benimseyeceğini zaten biliyoruz.  Display Supply Chain Consultants CEO'su Ross Young'a göre bu cihaz hakkında yeni detaylar mevcut.

Yeni sızıntılara göre cihaz iPhone SE+ 5G olarak adlandırılacak. Adından da anlaşılacağı gibi, aynı tasarıma ve aynı 4.7 inç LCD panele bağlı kalırken 5G bağlantısı sunacak. Öte yandan, 2023 veya 2024'te yeni nesil iPhone SE, bu tür panellerin maliyeti bu arada yeterince düşerse OLED olabilecek 5,7" ekranla sahneye girecek.

Dördüncü nesil iPhone SE'nin şimdiye kadar 2024'te piyasaya sürüleceği söylentileri vardı, ancak Young şimdi 2023 sürümünün daha olası göründüğünü söylüyor.

İlginç bir şekilde Young, bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen üçüncü nesil iPhone SE'nin adının iPhone SE+ 5G olacağı konusunda da neredeyse emin. Cihazın, 4.7 inçlik bir ekran da dahil olmak üzere mevcut iPhone SE ile aynı tasarıma sahip olması bekleniyor ve önemli yeni özelliklerin daha hızlı bir A15 yongası ve 5G desteği olması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap