SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > ''Kişisel verilerini kullanacağız'' diyen WhatsApp'tan yeni açıklama

''Kişisel verilerini kullanacağız'' diyen WhatsApp'tan yeni açıklama

14 Ocak 2021 Perşembe - 09:38




Kullanım koşullarında değişikliğe gitmeye hazırlanan WhatsApp, verilerini Facebook ile paylaşmayan kullanıcılara yasak getirmeye hazırlanıyor. P WhatsApp’tan yeni bir açıklama yapıldı.





Sosyal medya platformu Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp kullanıcılarına dikte ettiği yeni gizlilik sözleşmesi nedeniyle tepkilerin hedefi haline gelmiş durumda.   

NTVden İlker Koçaş'ın haberine göre verilerini Facebook ile paylaşmayan WhatsApp kullanıcılarına yasak getirmeye hazırlanıyor. Konu ile ilgili mesajlaşma platformundan yeni bir açıklama yapıldı.

9to5Mac’e konuşan bir Whatsapp yetkilisi söz konusu adım sonrası nelerin değişeceğini açıkladı.

Facebook ve WhatApp’ın kullanıcıların yazışmalarını okuyamadığının bir kez daha altını çizen sözcü, gelecekte şirketlere Facebook tarafından güvenli hosting hizmetleri sunulacağını belirtti. 
 
Açıklamada “Gelecekte şirketler müşterileriyle  WhatsApp üzerinden yazışabilecek, sorulara yanıt verecek, fatura gibi faydalı kayıtları yollayabilecek” ifadelerine yer verildi. Başka bir deyişle şirket tıpkı şirketlerden aldığımız SMS’ler gibi WhatsApp üzerinden çoğu zaman istenmeyen mesajlar almamıza imkan  sağlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap