SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Netflix dizisi halkı ayaklandırdı: Bu programı istemiyoruz

Netflix dizisi halkı ayaklandırdı: Bu programı istemiyoruz

15 Nisan 2021 Perşembe - 14:09




Netflix'in Avustralya'da çekmeyi planladığı bir dizi ülkeyi ayağa kaldırdı. Dizinin çekileceği Byron Bay'de yaşayanlar imza toplayarak yerel yönetime şikayette bulundu.





Netflix’in bir süre önce tanıttığı Byron Baes isimli dizi, Avustralya’nın Byron Bay bölgesinde büyük tepki çekti. Dizide genç sosyal medya fenomenlerinin hayatlarının anlatıldığı açıklanırken, programda bölgenin uçsuz bucaksız sahilleri ve doğal güzellikleri de yer alacak.

Bölge halkı bu programın bölgeye zarar vereceğini açıklayarak imza kampanyası başlattı. Yetkililere gönderilen şikayet dilekçelerinde, “Bu program için izin vermeyin. Bu dizi burada çekilemez. Çekimlerin burada olması bu el değmemiş doğal güzelliklere zarar verecektir” açıklaması yapıldı.

Hem yerel hem eyalet hem de federal yönetimlere gönderilen mektupta dizi çekim ekibine verilen izinlerin geri alınması gerektiği belirtildi.

Toplam 8 bölümün olacağı dizinin tanıtımını geçen hafta yapan Netflix tepkiler üzerine bir açıklama yapmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap