SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Oppo Reno 7 serisi için küresel pazara çıkış tarihi verildi!

Oppo Reno 7 serisi için küresel pazara çıkış tarihi verildi!

24 Ocak 2022 Pazartesi - 17:35




Oppo Reno 7 serisi nihayet küresel pazarlar için satışa sunuluyor. Merakla beklenen seri küresel pazarda ilk olarak Hindistan'da satışa sunulacak.





Oppo Reno 7 akıllı telefonlarını Kasım ayı sonlarında duyurdu ve cihazlar nihayet Çin dışındaki pazarlara geliyor. Şirket 4 Şubat için bir lansman partisi planlıyor. Cihazların küresel yolculuklarındaki ilk durak Hindistan olacak.

Bu seride küresel pazarda az iki telefon göreceğiz, çünkü Oppo Reno 7 Pro tüm tanıtım çekimlerinde sunuluyor. Ayrıca vanilya Reno 7 muhtemelen uygun fiyatlı bir alternatif olarak gelecek, ancak fiyat bakımından ne kadara mal olacağı henüz net değil. Daha ucuz Reno 7 SE, Hindistan'da satılığa çıkacak. Oppo Reno 7 Pro, 50 MP ana kamera ve f/1.8 lensin arkasında Sony IMX766 sensör ile piyasaya sürüldü. Pro olmayanlarda da aynı olan selfie kamerası 32MP olarak karşımıza çıkıyor. Cihaz "DSLR benzeri portre kalitesi" vermesi gereken dünyada ilk Sony IMX709 sensörlü ve Bokeh Flair Portrait Video adlı bir özelliğe sahip.

Oppo Reno 7 serisi için küresel pazara çıkış tarihi verildi!

Reno 7 serisinin diğer öne çıkan özellikleri, Pro'da hızlı 65W hızlı şarj ve vanilya versiyonunda 60W hızı. Seri, 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranlar ve ekran altı parmak izi tarayıcı ile birlikte geliyor. Bir kaynak, Oppo Reno 7 için 28.000 INR - 31.000 INR (375 dolar civarı) arasında bir fiyat aralığı önerirken, Reno7 Pro 41.000 INR ile 43,000 INR (550 dolar) arasında herhangi bir yere mal olabilir. Bu fiyatların gerçek olup olmadığını öğrenmek için lansmana kadar on gün daha beklememiz gerekiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap