SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp yeni emojilerini duyurdu!

WhatsApp yeni emojilerini duyurdu!

18 Ocak 2022 Salı - 14:33




WhatsApp hız kesmeden güncellemeler sunmaya devam ediyor. Uygulamanın en yeni güncellemesi ise animasyonlu kalp emojilerini içeriyor.





WhatsApp son dönemlerde yenilik üstüne yenilik sunuyor. 2022 yılına hızlı bir giriş yapan uygulama yeni emojilerini tanıttı. Daha önce bazı iOS beta test kullanıcıları için geçerli olan sesli not oynatıcıyı duyurduktan sonra, WhatsApp bugün başka bir küçük eklemeyi kullanıma sunuyor.

WhatsApp yeni emojilerini duyurdu!

whatsapp

WhatsApp iOS için WhatsApp beta'da kalp emojilerine yenilik getiriyor. Buna göre artık kalp emojileri animasyonlu olacak. Bir süredir geliştirilmekte olan animasyonlu kalp emojileri şimdi nihayet kullanıma sunuluyor. WhatsApp, en son 2.22.72 beta güncellemesinde belirli iOS beta test kullanıcıları için animasyonu kullanıma sunuyor.

Artık kalp emojileri atan kalp gibi animasyonlu şekilde olacak. Bu yeni özellik tüm renk kalp emojilerinde geçerli olacak. Daha önce kırmızı kalp emojisinin bir versiyonunda geçerli olan bu atan kalp emojisi artık tüm renklere geliyor.


Animasyonu görebilmek için, mesajın alıcısı için özelliğin de etkinleştirilmesi gerekli. WhatsApp aynı özelliği Android için WhatsApp beta'ya da getirmeyi planlıyor  ancak özelliğin Android için WhatsApp'a gelmesi için bir süre belirtilmedi. 

Şirket geçtiğimiz günlerde sunduğu bir diğer özellikte sesli mesajlara güncelleme getirmişti. Buna göre kullanıcılar yolladıkları sesli mesajı konuşmadan çıkarak ve göndermeden önce dinleme şansına erişecekler. Geçtiğimiz yıl güvenlik nedeniyle kullanıcı ve itibar kaybeden WhatsApp hala en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap