SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Xiaomi telefonları kablosuz ağ genişleticisi olarak kullanın!

Xiaomi telefonları kablosuz ağ genişleticisi olarak kullanın!

18 Ocak 2022 Salı - 14:30




Bu videomuzda Xiaomi marka cep telefonlarını kablosuz ağ genişleticisi olarak kullanmanın yöntemini anlatıyoruz.





Bulunduğumuz yerlerde internetin çekmemesi önemli sorunlardan biridir. Bu sorunu farklı şekillerde çözebiliyor olsak da elimizdeki bir telefonla internet kapsama alanını artırmak ani gelişen ihtiyaçların giderilmesi açısından önemli bir gelişme olacaktır. 

Elbette bu tarz bir işlem için uzun vadede telefon kullanmak mantıklı olmasa da geçici bir çözüm için bu tarz bir yöntem denenebilir. Teknolojioku YouTube kanalında yayınladığımız videomuzda sizlere bu yöntemin nasıl kullanılabileceğini anlatıyoruz.  

Xiaomi telefonlarda bulunan erişim noktası özelliği ile bulunduğunuz yerdeki kablosuz internetin kapsama alanını telefon üzerinden genişletmeniz mümkün hale geliyor.  

Bu yöntem sayesinde bulunduğunuz yerde çekmeyen bir internet varsa ağınızı telefonunuz üzerinden genişletebiliyorsunuz. Elbette bu işlemin telefonun pilini kullandığını ve bu yüzden pilin normalden daha hızlı biteceğini unutmamanız gerekiyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap