A+ A-
Yorum
10

Türkiye Kupası Denizli’de Sona Erdi

Yayın Tarihi: 07.08.2024 - 10:01
2024 Türkiye Kupası heyecanı Denizli’de sona erdi. Türkiye Kupası’nda şampiyon Uğur Uysal oldu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

2024 Türkiye Kupası, 29 Temmuz - 6 Ağustos 2024 tarihleri arasında 59 ilden 663 sporcunun katılımıyla Pamukkale Satranç Salonu’nda yapıldı.

Her yaştan sporcumuzun 11 tur boyunca şampiyonluk için hamle yaptığı 2024 Türkiye Kupası’nda şampiyon Uğur Uysal olurken, ikinci CM Miraç Melih Topuz, üçüncü IM Umut Erdem Gündüz ve dördüncü Enes Yusuf Maruflu oldu. Türkiye Kupası’nda ilk dörde giren sporcular Türkiye Şampiyonası’na katılım hakkı kazandı.

Türkiye Kupası’nı düzenlememize destek olan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Denizli Valiliğine, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, turnuvanın su ve içecek sponsorluğunu yapan Aroma firmasına, sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Türkiye Kupası’nda hamle yapan ve dereceye giren tüm sporcularımızı yürekten kutluyoruz.

Denizli'de Yüzlerce Sporcumuzu Ağırladık

Denizli, temmuz ve ağustos aylarında satrançta önemli turnuvalara ev sahipliği yaptı. Denizli’de, 15-21 Temmuz’da Türkiye Satranç Birinci Ligi ve İkinci Ligi'ni, 22-28 Temmuz’da Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'nı ve 29 Temmuz-6 Ağustos’ta Türkiye Kupası'nı düzenledik.

7 - 13 Ağustos tarihleri arasında ise Pamukkale Üniversitesi yurtlarında Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası'nı hayata geçireceğiz.

Etiketler