SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Dolandırıcıların rezil yöntemi!

Dolandırıcıların rezil yöntemi!

06 Mart 2018 Salı - 11:29








Afrin’deki teröristlere yönelik ’Zeytin Dalı Harekatı' nedeniyle tüm Türkiye tek yumruk olurken, dolandırıcılar milli duyguları sömürmek için rezilce bir yöntem buldu... Boyunlarına Ay Yıldız motifli tülbentler asarak bayrağımızı da bu çirkinliğe alet eden dolandırıcılar, 'Askere gidiyoruz’ yalanıyla halktan para toplamaya başladı.

Dolandırıcıların mide bulandırıcı yöntemi, 'Askere gidiyoruz' yalanıyla halktan 'harçlık' adı altında para toplamak oldu. kimliği belirsiz kişiler, boyunlarına astıkları Türk Bayrağı motifli tülbentle kapı kapı gezerek, İzmirlilerden para istiyor.

 ÖNCE KOLONYA İKRAM EDİP GÜVEN KAZANIYORLAR!

Ellerinde tepsi ile gezen bu kişiler, uğradıklarına önce kolonya ikram edip, güvenlerini kazanmaya çalışıyor.Bir süre sohbet eden dolandırıcılar, maddi durumlarının iyi olmadığını belirtip, ’asker harçlığı’ adı altında para topluyor.

HASTANE VE CAMİ ÖNLERİNİ DE KULLANIYORLAR


Dolandırıcılar, ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri’nce (TSK) Afrin’deki terör örgütlerine yönelik ’Zeytin Dalı Harekatı’ sürdürülürken, milli duyguların yoğunlaştığı bugünlerde, hastane ve cami önleriyle kalabalık caddelerde gezerek, para toplamaya çalışıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap