SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Beyoğlu'nda bir çocuk annesi genç kadın ölü bulundu

Beyoğlu'nda bir çocuk annesi genç kadın ölü bulundu

21 Ocak 2022 Cuma - 12:15




İstanbul Beyoğlu'nda, eşinin telefonlarına cevap vermemesi üzerine eve gelen koca korkunç bir manzara ile karşılaştı. Eşini doğalgaz borusuna asılı bulan kocanın çığlıklarını duyan komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan incelemede genç annenin hayatını kaybettiği belirlendi.





İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, bir çocuk annesi genç kadın, evinde doğalgaz borusuna asılı halde bulundu.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Beyoğlu Sütlüce Mahallesi Talat Paşa Cami Sokak üzerindeki 3 katlı binanın birinci katında meydana geldi. Bir çocuk annesi A.K.'nin (35) telefonlarına cevap vermemesi üzerine şüpheye kapılan koca eve geldi.

Eşi A.K.'yi doğalgaz borusuna asılı halde bulan kocanın çığlıklarını duyan komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede genç kadının hayatını kaybettiğini belirlendi.

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından genç kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Genç kadının kesin ölüm sebebine ilişkin çalışma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap