SON DAKİKA



Haber > Yaşam > MSB'den çok sert tepki: 'Hesabını misliyle ödeyecekler'

MSB'den çok sert tepki: 'Hesabını misliyle ödeyecekler'

14 Eylül 2020 Pazartesi - 14:19




Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Türk Kızılay personelinin kanının yerde kalmayacağını, teröristlerin saldırının hesabını misliyle ödeyeceklerini bildirdi.





Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) yazılı açıklamasında, Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Türk Kızılay personelinin kanının yerde kalmayacağını, teröristlerin saldırının hesabını misliyle ödeyeceklerini bildirildi.

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, Suriye'nin kuzeyinde görevli Türk Kızılay ekibinin bulunduğu araca düzenlenen silahlı saldırıda bir personelin şehit olduğu, bir personelin yaralandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Uluslararası hukukta dokunulmaz olan bir yardım kuruluşuna bile saldıracak kadar alçalan teröristlerin yakalanması için karadan ve havadan her türlü tedbir alınmaktadır. Şehidimizin kanı yerde kalmayacak, teröristler bu saldırının hesabını misliyle ödeyecektir." ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
MSB

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap