SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Restorandaki kavga, sokağa taştı: 3 yaralı

Restorandaki kavga, sokağa taştı: 3 yaralı

21 Haziran 2020 Pazar - 14:24




Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, iki grup arasında restoranda başlayıp, sokakta devam eden kavgada 3 kişi, yaralandı. Kavga anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.





Sakarya'nın Papuççular Mahallesi Papuççular Caddesi’nde bulunan restoranda, saat 00.30 sıralarında, alkol alan iki grup arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sokağa çıkan iki grup, kavga etmeye başladı. 

Ferit K., üzerinde taşıdığı silahı çıkararak, ateş etmeye başlarken, bir kişi de bıçakla saldırdı. Kavgada F.E., O.A. ve E.K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibi, silahla yaralanan kişi ile bıçaklanan yaralanan 2 kişiye ilk müdahalede bulunarak, ambulanslarla Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ferit K., polis tarafından yakalanıp, gözaltına alınırken, bıçaklı saldırganın yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi. Ferit K.’nin daha önce 'yaralama'dan suç kaydının olduğu öğrenildi. 
 
Öte yandan sokaktaki kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, kavga ve silahlı saldırı anları yer aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap