SON DAKİKA
SON DAKİKA


Böyle oyun kazandırır
13.02.2024

BUNDAN önce hep yazdık Trabzonspor’un beklerinin oyuna katkısı yok diye. önde Trezeguet ve Visca yalnız kalınca hem önde hem de geride takımın dengesi bozuluyordu. Bugün bunun aksine iki kanadı da çok verimli kullandı Trabzonspor.

Yeni gelen Meunier çok kaliteli bir oyuncu. Bunlar olduğunda iyi şeyler oluyor. Stoperlerimiz çok iyi değil. Mendy orta saha oynadığı zaman daha çok katkı veriyor. Berat ile iyi bir uyum yakaladılar. Gidecek denen Bardhi bugün iyi oynadı ve gole de katkı verdi ancak yeterli mi tabii ki değil. Trabzonspor’a bir oyuncu geldi, takımın çehresi değişti. Onuachu ve Pepe geldiğ inde birçok şey değ işir. Bugün Trabzonspor çok iyi oynadı. Oyunu elde tuttu, hızlı ve öne oynadı. Beklerin oyuna katılması ve açıklara destek verilmesi iyiydi. Trabzonspor’un oyun repertuarını biraz daha geliştirmesi gerekiyor. Trabzonspor’un oyunu biraz daha içerden oy naması lazım. Tek ön libero ile oynayıp iki 8 numara ile oynasak bence daha iyi olur. Trabzonspor hücum oynadığı zaman iyi oynuyor.

Trabzonspor’un bunu yapması, denemesi gerekiyor. Ağır oynadığı zaman iyi olmuyor. öne, hızlı oynadığımız zaman keyif veren bir oyun ortaya çıkıyor. Geçiş oy ununu iyi oynayan iyi bir takımı yendik bugün. 4 maçlık mağlubiyet serisinin ardından kazanmak önemliydi. Trabzonspor’u tebrik ediyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap