SON DAKİKA
SON DAKİKA


Büyük Trabzonspor Geri Dönüyor
18.09.2023

Trabzonspor bundan önce ne oynuyordu, bugün ne oynadı? Hangi farklar vardı? Trabzonspor'un bana göre bugün en büyük artısı taraftarıydı. Biletler çıktığı andan itibaren biletleri tüketen taraftar Trabzonspor'u zaten 1-0 öne geçirdi. Yeni transferlerin özellikle Mendy ve Onuachu ilk maçta ortaya koydukları performansla ne kadar kaliteli olduklarını gösterdi. Ayrıca duran toplarda Bakasetas gibi bir ustanız ve hava hakimiyeti çok iyi olan Onuachu gibi bir golcünüz varsa ve bunu da iyi kullanırsanız sahadan galibiyetle ayrılırsınız. Trabzonspor hem skoru aldı hem de bunu çok iyi korudu. Özellikle kanatlar bugün üçüncü bölgeyi çok iyi besledi. Top da Trabzonspor'da kalınca takım çok fazla yorulmadı. Bu, Trabzonspor adına avantaj.

Maçın başında birkaç tane cılız Beşiktaş atağı vardı ancak bunlar sonuç getirecek ataklar değildi. Trabzonspor hem çok iyi oynadı hem de oyununu skora yansıtarak yeniden doğuşun sinyallerini çok net verdi. Trabzonspor istenilen kontrollü oyunla birlikte maçı kazandı. Tebrik ediyoruz.

Trabzonspor maçın hem ilk yarısını hem de ikinci devresini önde kapattı. Bu da Trabzonspor adına çok önemliydi. Trabzonspor her hafta üzerine koyarak gelişen takım, bundan sonra da üzerine koyarak gelişmeye devam edecektir. Önümüzdeki Hatay maçı da çok önemli. Trabzonspor hep gelişen bir takım görüntüsü ortaya koyacaktır.

Ayrıca duran toplarda Bakasetas ve Onuachi etkiliydi. Bu bakımdan Trabzonspor topu korudu. Takım ayakta durunca çok fazla yorulmadı. Bu, Trabzonspor adına avantajdı. Beşiktaş oyunun başında birkaç atak yaptı ancak sonuç getirecek bir pozisyon bulamadı. Trabzonspor bu akşam çok iyi bir sonuç aldı. Trabzonspor istenilen kontrollü oyunla birlikte maçı kazandı. Tebrik ediyoruz.

Trabzonspor bundan sonra çok daha üzerine katarak oynar. Önümüzdeki maç da çok önemli. Trabzonspor her hafta gelişen bir takım görüntüsü ortaya koyacaktır.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap