SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hem oyun hem skor
4.04.2024

Trabzonspor, Fenerbahçe maçının ardından Konyaspor karşısında çok kritik bir karşılaşmaya çıktı. Takımın nasıl reaksiyon vereceği merak ediliyordu ki Abdullah hoca takımı hem mental hem de taktiksel olarak mücadeleye çok iyi hazırladığı görüldü. Belki de Trabzonspor Konyaspor karşısında bu sezonun bazı bölümler hariç en iyi futbolunu oynadı diyebilirim. Hem oynadı hem üretti hem de skoru net bir şekilde aldı.

İlk devrede Trabzonspor’un hücum oyuncuları biraz dikkatli ve şanslı olsa soyunma odasına çok daha farklı bir skorla gidilebilirdi. Oyunun özellikle son bölümünde oyunun hakimi Konyaspor gibi görünse de Trabzonspor takım halinde oynayarak rakibine net diyebileceğimiz bir pozisyon vermedi. Özellikle ilk 60 dakika ortaya koyduğu oyununu ve üretkenliğini sezonun geneline yayarsa, Trabzonspor’un ligde yenemeyeceği takım yoktur. Bugün Trabzonspor ilk defa bize bu sezon özelinde takım görüntüsü verdi. Bu oyun yeterli mi? Tabi ki değil. Eksikleri var mı? Tabi ki var.

Ancak bugün alınan galibiyet özellikle futboldan uzaklaştığımız bu son dönemde hem ligde ki konum itibariyle hem de oyuncuların öz güveni açısından çok önemli ve değerliydi. Teknik ekibi ve oyuncu grubunu tebrik ediyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap