SON DAKİKA
SON DAKİKA


İyi Bir İkinci Yarı Başlangıcı
7.01.2024

İkinci yarının ilk maçında galibiyetle başlamak deplasmanda Ankaragücü gibi güçlü bir takıma karşı çok önemliydi. İyi sonuç aldı Trabzonspor gol yemeden maçı kazandı. Ankaragücü’nün böyle çok net tehtit edici bir oyunu yoktu. Oyunu çok elde tutmalarına rağmen yüzde olarak topa daha fazla sahip olmasına rağmen Trabzonspor’u çok fazla zorlayamadı. Bizimde takımımız rakibe öyle çok büyük bir üstünlük sağlamadı. Ortada bir oyundu. Gol atanın kazanabileceğini bir maçtı ama Trabzonspor’un gol atacak olduğu o dakikalar belli oldu sanki orda gol gelecek diye bir mesaj vardı. Bugün Ankaragücü adına olumsuzluklar vardı. Birçok oyuncusu yoktu. Taraftarı yoktu tribünde. Taraftarı agresif ve güçlü bir taraftar. Bizim taraftar kendilerine ayrılan bölümün tamamen doldurdu. Yani taraftarsız bir Ankaragücü çok güçlü oynayamıyor. Bu izleyenlerede zevk vermiyor. Bu çok mantıksız bir şey. Taraftara bu şekilde ceza verilmesi bana mantıksız geliyor. Kulüplere başka cezalar verilebilir. Tribünlerin boş olması, kapalı olması futbolun seyir zevkini alıp götürüyor.

Trabzonspor bugün hem Ankaragücü’nde oyuncuların olmaması hem de taraftarının olmaması nedeniyle şanslı günündeydi.Çok iyi oyun olmamasına rağmen gol yapmasını bildi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Tabi savunmada oynayan Mendy gerçek yerine geçti. Berat ile birlikte defansın önünde kontrollü bir orta saha ikilisi oldular. Bakasetas gerçek yerini buldu. Fountas’da uzun zamandır oynamamasına rağmen Trezeguet’in yerine çok fark etmedi. Çok oyuna katkı sağlamadı ama Benkoviç ve Fountas iki yeni oyuncu olarak forma giydiler. Visca bildiğimiz Visca  çabuk ve seri bir oyuncu. Onuachu yüksek topları alan bir oyuncu. Trabzonspor ikinci yarıya göre ilk yarı daha iyi oynadı. Bakasetas’ın duran topları ve şutları bir avantaj takımımız için. Trabzonspor sorunsuz bir maç kazandı. Tebrik ediyorum.

İkinci yarının ilk galibiyet başlamak emde deplasmanda güçlü takıma karşı önemliydi. Trabzonspor gol yemeden maçı kapattı. Ankaragücü’nün çok tehttik edici bişr baskısı olmadı. Trabzonspor’uy çok zorlamadılar. Bizimde takımımızda oyun oynamadı. Ortada bir oyundu. Gol atanın kazanacağı bir olacağı gibiydi. Trabzonspor’un golünün geleceğinin mesajı vardı. Ankaragücü’nün olumsuzlukları bardı. As takımda birçok oyuncusu yoktu. Taraftarı yoktu. Bizim taraftarımızda kendilerine ayrılan taraftarsız bir Ankaragücü çok güçlü oynayamnıyor. Bu izleyenlere zevk vermiyor. Kulüpler başka cezalar verilmeli. Tribünlerin tamamen kapoatılması futbıolun seyir zevkini alıp hötüyorum. Trabzonspor eksik oyuncuları sebebiyle şanslı akşamıdaydı.Çok iyi oynammasına rağmen 3 puanı kazandı. Mendy svaunmada oynuyordu şimdi benkovicç denedi beratla tamamen kontörlü orta shaa ikilisi oldu. Bakasetas gerçek yerini buldu. Fouynast uzun zamandır oynamnasıja rağmen Trezeguet’in yerine çokda fark etmedi. Yinede benkociç iki tane yeni oyuncu olarak oynadılar. Visca bidiği onuachub yüksek toplara ikinci yarıya ilk yarı daha iyi oynadı. Durantopları avanta uğucan’a Trabzonspor tebrik ediyorum.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap