SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kazanma Alışkanlığı Önemli
26.02.2024

TRABZONSPOR özellikle ilk 45 dakikada iyi bir oyun ortaya koydu. Zaten bu bölümde de golü buldu. Sonrasında ikinci gol gelmeyince zaman zaman sıkıntılar yaşasa da oyunun kontrolünü hep kendinde tuttu. Abdullah hoca, Afrika Kupası’ndan gelen Onuachu ve Pepe’yi Adana Demirspor karşısında riske etmedi. Son bölümlerde bu oyuncuları sahaya sürdü.

Trabzonspor, özellikle Onuachu’nun olmadığı maçlarda farklı bir oyun stratejisi ile oynuyor. Ancak Onuachu takıma yeniden katıldığında planlar eskiye dönecek. Onuachu Trabzonspor için gerçekten önemli bir silah. Hoca da bunun biliyor ancak Afrika Kupası’nda fazla süre almadığı için direkt olarak ilk 11’de oynatmadı. Bu bir anlamda da Enis’e ve diğer oyunculara forma adaleti mesajı oldu.

İkinci yarıda istenilen futbol yoktu ancak sonuç anlamında Trabzonspor son haftalarda kazanarak gidiyor. Kazanma alışkanlığı önemlidir. Şimdi önlerinde kupa sınavı var.

Bana göre de bu sezon kupanın kazanılması büyük moral olacak. Bu kontsantrasyonla Trabzonspor kupa sınavından da istediğini alır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap