SON DAKİKA
SON DAKİKA


Takım olunca
10.03.2024

GEÇEN hafta Alanyaspor karşısında dağınık görüntü ile eleştiri yağmuruna tuttuğumuz Trabzonspor, Karagümrük karşısında adeta yeniden doğdu.

Uğurcan’ın yokluğunda Muhammet Taha maçın başında yediği golle eyvah dedirtse de Trabzonspor gole öyle bir reaksiyon verdi ki işte Trabzonspor böyle oynamalı dedirtti. 1-0 geriye düştükten sonra özellikle ilk devrenin son 15 dakikasında oyunu rakip ceza sahası etrafına yıkan Trabzonspor’da Muhammet Taha Tepe haricinde neredeyse 10 kişi Karagümrük kalesine akın etti ve nitekim Bardhi’nin şutuyla soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gidildi.

İkinci devrede vitesi 4’ten 5’e atan Trabzonspor’da takımdaşlık ve yardımlaşma da üst düzeye çıkınca goller ardı ardına geldi ve Trabzonspor hem oynadığı oyunla hem de aldığı skorla rakiplerine gözdağı vermiş oldu. Özellikle ön alan Pepe, Trezeguet ve Visca izleyenlerin gözünü pasını sildi. Bu oyunculara Meuiner ve Eren’de beklerden destek verince Trabzonspor son 60 dakikasını mükemmel oynadığı karşılaşmada hak ettiği bir galibiyet aldı.

Teknik ekibi ve oyuncu grubunu tebrik ediyorum. Ligde üçüncülük hedefini kovalayan ve kupada şampiyonluk şansı olan Trabzonspor’un daha çok seyirci desteğini hak ettiğini  düşünüyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap