SON DAKİKA
SON DAKİKA


Türk Futbolu Bu
13.04.2024

Bu akşam maçın en önemli ayrıntısı cezadan ötürü maçın seyircisiz oynanmasıydı. Takımımız zaten deplasmanda iyi sonuçlar alamayan, iyi oynayamayan bir takım. İçeride taraftar desteğiyle rakibe baskı kurarak iyi sonuçlar alınıyor. Oyunun yani seyircinin olmadığı maçlar, tatsız tuzsuz maçlar. Avrupa’da nasıl maçlar izliyoruz burada nasıl maçlar izliyoruz. Süper Kupa maçı oynanacak önce Arabistan’da oynanacak diyorlar, sonra olmuyor. Ardından Urfa diyorlar bu kez U19 takımıyla sahaya çıkıyor. Milli maç oynanıyor, 15 gün ara veriliyor. Takımların hepsi formsuz. Onun için Süper Lig ne takip edilebilir ne de izlenebilir bir hal alıyor. Yaşanacak şeyler değil bunlar. Her tarafından irin akıyor. İnsanları iyice soğuttular. Bu kadar laçkalığın olduğu yerde bunlar normal. Avrupa’ya bakın bir de bizim lige bakın. Borçlanmanın bu denli büyük olduğu yerde liyakatin olmadığı yerde bunlar oluyor. Az çok bize de bulaşıyor. TFF de kaçak dövüşüyor. Kongre kararı alınıyor, bırakacağız diyorlar sonra farklı sesler duyuluyor. Haluk Ulusoy gelirse bu TFF yerine oturur.

Maç mı oynandı? Pozisyon mu var yok? İnanın maçı izlerken bunaldım. Maç için ne anlatabilirsiniz ki? Rakibe baskı kuramayan, atak yapamayan, oyun anlayışı az olan bu sadece Trabzonspor için değil Sivasspor için de geçerli. Bakın Sivasspor’un ilk yarıda sadece 1 atağı var. O bakımdan çok konuşulacak, yazılacak bir şeyler yok. İnsan üzülüyor. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap