SON DAKİKA
SON DAKİKA


Maçın Hikayesi
13.12.2019

TRABZONSPOR, UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında deplasmanda Basel’e 2-0

15’inci dakikada gole çok yaklaştık. Abdurrahim Dursun’un ortasında Ajdijaj topa gelişine vurdu. Basel kalecisi Omlin’in tehlikeyi kornere atarak önledi.

16’da Fernandes’in vuruşu kaleciyi geçti, Basel savunması son anda ağlara gitmekte olan topu çizgiden çıkardı.

21’de ise beklenmedik bir golle geriye düştük. Basel takımını kullandığı köşe atışında boş kalan Cabral’ın kafa şutunu Erce önledi. Dönen topu tamamlayan Widmer takımını 1-0 öne geçirdi.

24’te bu kez Abdülkadir Parmak boş durumda topu dışarı gönderdi

İlk yarı Basel’in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

56’ıncı dakikada kalemiz büyük bir tehlike atlattı. Pululu’nun şutunda kaleci Erce’yi geçen top direkten geri döndü.

67’nci dakikada Okafor kaleci Erce ile karşı karşıya kaldı. Erce tehlikeyi yumruklarıyla önledi.

72’de fark iki oldu. Campi’nin hatalı pasında ceza alanı içine gider Okafor vuruşu yaptı, Erce ancak dokunabildi. Topu önünde bulan Stocker bir kez daha ağları havalandırdı: 2-0.

90+2’de Avdijaj müsait pozisyonundan yararlanamayınca karşılaşma 2-0 sona erdi ve Trabzonspor 3 yıl aradan sonra katıldığı Avrupa kupalarında kazanamadan grup maçlarını tamamladı.

GETAFE 3-0 KAZANDI

C Grubu’nun diğer maçında Getafe evinde oynadığı maçta Krasnodar’ı 3-0 yendi. İspanyol ekine galibiyeti getiren golleri 76’da Cabrera, 78’de Molina ve 86’da Kenedy attı. 12 puana ulaşan Getafe grubu ikinci sırada tamamları ve bir üst tura adını yazdı. Grubunda ilk sırasını ise 13 puanla Basel aldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap