"Bana babalık mı yaptı!"
Yayın Tarihi: 04.01.2015 - 05:21 | Güncelleme Tarihi: 06.08.2012 - 12:14
Ahu Yağtu ile basına yaptığı açıklamalarla gündeme gelen babası arasındaki sorunların yıllar öncesine dayandığı ortaya çıktı. Yağtu, yakın çevresine,
Kızı Ahu Yağtu ile damadı Cem Yılmazın bebeklerini kendisine göstermediklerini öne süren Hasan Neşet Yağtunun açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ahu Yağtunun evlilik hazırlığı yaptığı dönemde basına verdiği röportajlar yüzünden babasına tavır aldığı ve bu yüzden onu hastaneye çağırmadığı öne sürülmüştü. Ancak Yağtu ile babası arasındaki sorunların çok daha öncesine, ünlü mankenin çocukluk yıllarına dayandığı ortaya çıktı.
Annem, hem annelik hem babalık yaptı
Ahu Yağtu daha dokuz yaşındayken, şiddetli geçimsizlik yüzünden anne Hülya Yörükle babası Hasan Neşet Yağtu ayrıldı. Annem bana hem annelik hem de babalık yaptı diyen Yağtu, bu yüzden babasıyla uzun zamandır görüşmüyordu. Üstelik evlilik sürecinde de yanına gidip rızasını almak istemedi. Ancak Cem Yılmazın isteği üzerine çift, Hasan Neşet Yağtuyu İzmirdeki evinde ziyaret etti. Baba Yağtu, mart ayında yapılan düğüne de basına malzeme vermemek adına çağrıldı.