A+ A-
Yorum
10

Yıllara meydan okuyor! Emine Ün, fiziğiyle gençlere taş çıkarttı

Yayın Tarihi: 08.08.2024 - 09:25
2003-2009 yılları arasında Emre Kınay ile evli olan ve bu ilişkisinden Duru adını verdikleri bir kızı olan Emine Ün, Bodrum tatiline devam ediyor. Plajda objektiflere yansıya isim, göz kamaştırdı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Emine Ün'ün 2004-2009 yılları arasında evli kaldığı oyuncu Emre Kınay'dan Duru adında bir kızı olmuştu.

Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ismin, bu evliliğin ardından 2012 yılında ise Tolga Karataş ile nikah mamasına oturmuştu.

"YOLLARIMIZI AYIRMAYA KARAR VERDİK"

Emine Ün ile Tolga Karakaş'ın dokuz yıllık evliliği Nisan 2021'de sona ermişti. Ayrılık haberini sosyal medyadan duyuran oyuncu, "Her şey insanlar için. Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek beraber ortak düşüncemiz neticesinde yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu dünya ve ahirette dualarımız, birbirimiz için her zaman birdir" açıklamasını yapmıştı.

FİT HALLERİ ÇOK KONUŞULDU

Emine Ün, Bodrum tatiline devam ediyor. Geçtiğimiz gün Bodrum Yalıkavak’taki Serafina  Mare’de görüntülenen Emine Ün, fit fiziğiyle plajdaki tüm dikkatleri üzerine çekti

BALIKLAMA ATLADI

Yakın arkadaşıyla birlikte deniz keyfi yapan Emine Ün, sohbetin ardından balıklama bir şekilde kendini Bodrum'un mavi sularına bıraktı.  Deniz sefasından sonra bir an olsun telefonu elinden düşürmeyen Emine Ün, boş bol telefon görüşmesi yaptı. 

 

 
Etiketler