A+ A-
Yorum
10

Atamacaya iki süper öneri

Yayın Tarihi: 06.08.2024 - 17:01 | Güncelleme Tarihi: 06.08.2024 - 16:59
TRENDYOL Süper Lig ekiplerinden ÇaykurRizespor’da transfer çalışmaları dört koldan devam ederken kulübe menajerler tarafından her geçen gün yeni birisim öneriliyor.
Atmaca’ya son olarak Konyaspor forması giyen 32 yaşındaki forvet Muhammet Demir ve Pau forması giyen 20 yaşındaki sol stoper Ange Ahoussou’nun önerildiği öğrenildi. Teknikdirektör İlhan Palut’un onay vermesi halinde yönetimin her iki oyuncu içinde girişimyapması bekleniyor.

Forvete aday Muhammet Demir

BİR dönem Süper Lig’e damga vuran Muhammet Demir’in menejerler tarafından Çaykur Rizespor’a önerildiği öğrenildi. Şu an serbest statüde bulunan Demir için İlhan Palut’un henüz onay vermediği belirtildi. Karadeniz Bölgesini yakından tanıyan 32 yaşındaki Muhammet daha önce Trabzonspor formasını terletmişti. Kariyerinde 308 maça çıkan tecrübeli oyuncu 81 gol, 23 asistlik katkı sağladı.

Emirhan’ın yerine Ahoussou 

ÇAYKUR Rizespor’da takımdan ayrılan Emirhan Topçu’nun yerine oyuncu bakanve listesindebirçokoyuncu bulunan Atmaca’nınkurmaylarının Ahoussou’nunşartlarını da araştırdığıöğrenildi. Yaşına rağmen istikrarı iledikkat çeken20 yaşındaki sol stoperin son dönemde forma bulamadığı için ayrılığa sıcak baktığı ve forma giyebileceği birtakımagitmekistediği öne sürüldü. Atmaca’nın kurmaylarının 500bineuropiyasadeğeri bulunan oyuncu için Palut’un onay vermesi bekliyor.

EROL TAŞKIN
Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler