SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Açıklarsanız ne olur ki?

Açıklarsanız ne olur ki?

07 Mart 2017 Salı - 09:20








Adeta papatya falına döndü Burak Yılmaz ve Selçuk İnan olayı. Bir yetkili çıkıp da açıklamaz mı 'görüşüyoruz' veya 'görüştük' diye? Konuyla ilgili bu kadar bilgi kirliliği olur mu? Açıklamama yönündeki endişeniz ne? Veya 'açıklarız da elimizden kaçarlar' diye mi düşünüyorsunuz? Merak etmeyin, bu saatten sonra Burak ve Selçuk’a kim talip olur? Bilgi kirliliğine son vermek için yönetim kurulu bu konuda açıklama yapmak zorunda. Yoksa her gün yeni bir papatya falı açılıp kapanır. Bu da Trabzonspor'u yıpratır.

OLACAKSA GÖZ ÖNÜNE ALINMALI

Gelelim olayın bir başka tarafına... Burak ve Selçuk'un Trabzonspor’dan nasıl ayrıldıklarını bütün camia biliyor. Bu konularda yeniden destanlar yazmaya gerek yok! Yine de küçük bir hatırlatma yapalım. Burak Yılmaz babalar gibi Trabzonspor’a para kazandırarak gitmiştir. Selçuk İnan ise, sözleşmesi bittiği için yönetimle bir araya gelemeden kaçarcasına Trabzonspor'u terki diyar eyledi. O nedenle iki futbolcunun transferleri düşünülüyorsa bunlar da göz önüne alınsa iyi olur.

OLCAY ÖRNEK OLMALI

Futbolda zirveyi gördü. Şanı, şöhreti yakaladı. Türk futbol tarihine ismini de yazdırdı. Bundan sonra Olcay Şahan'ın yapacağı çokça bir şey kalmadı. Bize göre Olcay'ın yapması gereken şu: Trabzonspor’a elinden geldiğince katkı yapmak. Yine, genç futbolculara sahip çıkıp, onlara profesyonel futbolcunun nasıl yaşaması gerektiğini anlatmalıdır. Olcay Şahan genç futbolculara yapacağı ağabeylikle de bütün oyunculara örnek olmalıdır. Ayrıca çizgiden çıkanı, çizginin içerisine taşımak da Olcay'ın görevi olmalıdır. Zira şu sıralar çizgiden dışarı çıkan birkaç oyuncu var!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap