SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Adı nedir?

Adı nedir?

08 Şubat 2017 Çarşamba - 07:08








Neden net değil? Öyle ya. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı’nın açılışı sırasında, Stad ile ilgili ağzından şu sözler çıkmıştı. “Akyazı kompleksinin adı Şenol Güneş spor kompleksi, Stadın ismide Şenol Güneş stadı,hadi herkese hayırlı olsun” demişti. Bütün Türkiye Cumhurbaşka’nın ağzından Akyazı’yla ilgili sözleri böyle duymuştu. Sonrasında Gaziantep maçı öncesi başkan Muharrem Usta sahne aldı. Usta “Akyazı stadının sponsoru MedicalPark Arena olmuştur, hayırlı olsun” diyerek yeni bir polemiğin kapısını açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan stadın ismini Şenol Güneş diye açıklarken, Usta Medikal Park Arena’dır dedi. Soruyoruz Akyazı Stadı’nın adı nedir? Net cevap istiyoruz. Gaziantep maçında yayıncı kuruluş yayında, Akyazı Stadı’ndan sürekli Medikal Park Arena diye bahsetti. Ama maçtan sonra kimse çıkıpta hayır stadımızın ismi Şenol Güneş stadı’dır  diye düzeltme yapmadı. Evet beyler cevap bekliyoruz.

ADAY MI DEĞİL Mİ?

Dün kurumumuzu Hüseyin Balaban ile birlikte Eyüp Çuvalcı ve Zeki Öztürk ziyaret ettiler. Balaban ve arkadaşlarıyla hoş beş sohbet ettikten sonra, konuyu kendisi istemezsede bizler ASKF seçimlerine getirdik. ASKF başkanlığı adayı olarak ismi geçen Hüseyin Balaban, adaylık konusunda ser verdi, sır vermedi. Ancak konuşmalarından anladığmıız kadarıyla, ASKF ile ilgili hazırlık içerisinde oldukları muhakkak. Öyle zannediyoruz ki, konuyla ilgili açıklamalarını, çok yakın zamanda arkadaşlarıyla birlikte yapacaklar. Net açıklama olmazsa da,biz kendilerine hayırlı olsun diyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap