SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Altyapı hocaları!

Altyapı hocaları!

31 Ocak 2017 Salı - 08:27








Geçtiğimiz günlerde yanımıza Trabzonspor’un içerisinde olan (ismi bizde saklı) bir ağabeyimiz uğradı. “Bu altyapıyla ilgili neden bir şey yazmıyorsunuz” diye epeyce sitem etti. “Ne var, ne yazalım?” diye sorduk. “Altyapılarda eğitim alan oyuncuları konuşturun” cevabını verdi. “Onları konuşturamıyorsanız velilerini konuşturun, bakın neler anlatacaklar sizlere...” Bu ağabeyimizin söylemlerinden dolayı, kuzumuzu altyapıya yolladık. Kuzumuz orada karargah kurdu. Altyapıyı enine boyuna bir hafta izledi ve gözlemledi. Bakın bize nasıl bilgilerle geldi: “Altyapıda bütün hocalar uçmuş! Altyapılar sanki egolarını tatmin etme yeri olmuş hocaların. Oyunculara bir kapris yapıyorlar, onları bir aşağılıyorlar! Kullandıkları ifadeler karşısında ben utandım. Eğer altyapıya neşter vurulmazsa, orası oyuncu yetiştirme yerinden çok oyuncu kaybetme yerine döner!” Kuzumuz bunları söylüyorsa varın gerisini siz düşünün. Yine de kuzumuza bu konuyu iyi irdelemesi için yeniden görevlendirme yaptık.

TASARRUFUN BÖYLESİ!

Söz altyapıdan açılmışken yine altyapıdan devam edelim. Yönetim kurulu tasarruftan bahsediyor. Hadi buna eyvallah diyelim. Peki tasarruf yapıyoruz denilen bir kurumda altyapının başındaki hocaya 20 bin kayme verilir mi? Yazık günah değil mi? Personel maaş almak için yönetim kuruluna veya idari yöneticilere dilekçe verir duruma gelmiş. Siz hala neyin tasarrufundan bahsediyorsunuz? A takımın aldığı sonuçlar kimseyi kandırmasın. Trabzonspor ekonomik olarak S.O.S verdi, batma moduna geçti.

YÜZDE YİRMİ İSKONTO

Trabzonspor Store mağazalarında, takımda top oynamış eski futbolculara aldıkları ürünlerde yüzde yirmi indirim uygulanıyordu. Yönetim kurulu eski futbolculara böyle bir jest yaptı. Eski futbolculardan biri, store mağazalarına gittiğinde aldığı ürünün ücretini öderken, yüzde yirmi iskontoları olduğunu görevliye söyledi. Görevli ise o uygulamanın kalktığını dile getirdi. Ayıp yahu ayıp! Yüzde yirmi iskonto gözünüze mi battı!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap