SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Cebinden verir mi?

Cebinden verir mi?

10 Mart 2017 Cuma - 07:11








Kimse unuttuk zannetmesin. Mehmet Ekici'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ligin bitimine yaklaşık üç ay var. Ekici devre arası gitmek istemişti.

Ne var ki yönetim kurulu oyuncunun Fenerbahçe'ye gitmesine izin vermemişti. Mehmet Ekici gitseydi Trabzonspor bu transferden iki milyon euro civarında bir para alacaktı.

Olmadı, daha doğrusu başkan Usta olmasını istemedi. Ve Mehmet Ekici gidemedi, kulüpte kaldı. Hemen ardından Muharrem Usta şöyle bir açıklama yaptı: "Mehmet Ekici'den kaybettiğimiz parayı telafi edeceğiz." Merak ediyoruz başkan bu parayı nasıl telafi edecek? Kendi cebinden öder derseniz...

Biz de "Nerede" diyoruz. Kim kendi cebinden canlı canlı karşılıksız 10 milyon lira öder? Hepimizin malumu Mehmet Ekici sezon sonunda bonservisini alıp, dilediği yere paşa paşa gidecektir. Bizler de peşi sıra gidişini hep birlikte seyretmek zorunda kalacağız.

NEDEN İSMİ VERİLMEZ?


Erol Üzen Trabzon'un yetiştirdiği ilk milli atlettir. Uzun yıllar milli takım forması altında ülkemizi, dolayısıyla Trabzon'u uluslararası yarışlarda temsil etmiştir. Adını atletizm ve spor dünyasına yazdıran önemli değerlerden biridir Erol Üzen.

Ne var ki bu değerimizin kıymetini ne şehrimizin önde gelenleri ne siyasiler ne de bürokratlar bildi. Şu şehirde bu kadar tesisler yapılır. Hiçbiri mi Üzen'in adı verilecek nitelikte değil? Ayıp ediyorsunuz beyler! İnsanlar yaşarken vefa görüp onure edilmek ister. Öldükten sonra tesislere verecek olduğunuz isimler sizlerin olsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap