SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Denizci olmalı

Denizci olmalı

24 Ekim 2017 Salı - 09:01








Trabzonspor'a bir ağabey düşünülüyorsa elbette çalınacak kapı efsane futbolcu Ali Kemal Denizci'nin kapısı olmalıdır. Şu andan itibaren bu yükü ancak Denizci kaldırabilir. Denizci'den başka gidilecek her kapı Trabzonspor için yanlış tercih olur. Böyle bir şey düşünülüyorsa da hemen uygulamaya geçirilmelidir. Bu işi fazla uzatmanın bir anlamı yok. O nedenle diyoruz ki; yönetim kurulu ivedilikle radikal kararlara imza atmalı.

***

YÜRÜMEYE DEVAM!

Son haftalara bakıyoruz, önceki döneme göre Trabzonlu hakemlerin lig maçlarında görev almadıklarını görmekteyiz. Acaba neden? Barış Şimşek'i göremez olduk. Diğer hakemlerin görev aldığını duyamaz olduk. Sebebi nedir? Dün bu köşemizde "Ah torpil" başlıklı bir yazı kaleme aldık. Telefonlarımız susmadı. Gelen telefonlarda az bile yazdığımız yönünde sitemler de aldık. Sahi Trabzon hakem camiasında neler oluyor? Bölgeden vazgeçtik, zevatı kurtaralım dedik. Bir gerçek var ki Trabzon hakemlik konusunda sınıfta kaldı. Kimden ötürü sınıfta kaldı diye soracak olursanız, bunun cevabı Trabzonlu hakemlerde saklı! Doğrudur, yollar yürümekle aşınmıyor. O zaman yürümeye devam!

***


SIKINTI ÇOK

Trabzonspor'un görünen yüzünde saha sonuçlarının kötü olduğunu görmekteyiz. Ya görünmeyen yüzünde neler var derseniz... İşte en sıkıntılı olan da bu yüz. Burada çok şey var. Trabzonspor ekonomik olarak dibe vurdu. Hiç kimse o hesabın altından çıkamıyor. Hani vardır ya, bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete. Trabzonspor'un durumu da aynen böyle. Kısacası sıkıntı çok. Öyle zikredildiği gibi değil görünen fotoğraf.

***

DİLE KOLAY 80 MİLYON!

İddia mı, bilgi kirliliği mi, yoksa iftira mı bir türlü anlayamadık. Muharrem Usta'nın kulüpten 80 trilyon alacağı varmış. O nedenle istifa etmiyormuş. Usta parasını kurtarmanın peşindeymiş. Biz bu söylenenlere pek inanmak istemedik. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. Bir de Usta'nın alacak olduğu meblağın bu kadar yüksek olduğunu düşünmüyoruz. Başkana olan borç dile kolay 80 milyon!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap