SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Devam eder diyoruz

Devam eder diyoruz

21 Mart 2017 Salı - 07:15








Her şey güzel gidiyor. İnşallah bu tılsım bozulmaz diyoruz. Baksanıza başta taraftarların keyfi yerinde. Sonra yönetim kurulunun. Daha sonra ise teknik heyet ve futbolcuların. Şu an Trabzonspor camiası bahar havası yaşıyor. Bu havanın lig sonuna kadar yaz havasına dönmesini diliyoruz.

BEŞ BİNDEN KIRK BİNE

Nereden nereye? İlk yarı Avni Aker’de beş bin kişiyi bulamayan Trabzonspor şimdi Akyazı Stadı’nda 40 bin kişiyi bulur duruma geldi. Biz lig sonuna kadar Akyazı Stadı’nın böyle dolulukla devam edeceğine inanıyoruz. Yeter ki takım aslanlar gibi oynasın. Yeter ki iyi sonuçlar alınsın. Ondan sonrası zaten taraftarların işi.

DERE GÖRÜNMEDEN PAÇA SIVANMASIN

Yine bakıyoruz yetkili kişiler tarafından çok iddialı mesajlar veriliyor. Şampiyonluktan bahsediliyor. Ne yalan söyleyelim yine dereyi görmeden paçalar sıvanmaya başlandı. Yapmayın etmeyin. Önce transfer sezonu geçirilsin, ondan sonra hesap kitap yapılsın.


YANAL KÖTÜ MÜ İYİ Mİ?

Şu an sorgulanan tek şey Ersun Yanal’ın teknik adamlığı. Genellikle karşılaşılan soru şu. Ersun Yanal iyi teknik adam mı, yoksa kötü mü? İşte cevabımız: Top üç direkten içeri girdi mi, puan hanene üç puan yazıldı mı teknik adam iyi teknik adamdır. Demek ki Ersun Yanal iyi teknik adammış ki takımı kazanıyor. Bu, işin felsefi tarafı... Takım kötü oynadığı zaman her teknik adam gibi Ersun hoca da eleştirilmiştir. Bir kere şu unutulmamalıdır, her fani gibi Yanal da hata yapıyordur, yapacaktır. Ama bir gerçek var Ersun Yanal’ın backgroundu her şeyi çok rahatlıkla anlatabiliyor. O backgrounda baktığınızda iyi veya kötü teknik adam olduğunu çözeceksiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap