SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Gençoğlu'nun açıklaması

Gençoğlu'nun açıklaması

26 Nisan 2017 Çarşamba - 09:13








Dün ziyaretimize TFF Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu geldi. Bu köşede Şaban Bülbül tarafından hakkında yapılan açıklamaya cevap vermek istediğini söyledi.

Her zaman belirtiriz, cevap hakkı olanlar, cevap hakkı kapıları kendilerine sonuna kadar açıktır diye. Gençoğlu’da bu yolu seçti. İşte Gençoğlu’nun açıklaması. “Son günlerde şahsımla ilgili Şaban Bülbül’ün yaptığı açıklamaları üzülerek okudum. Bizler görev icabı zaten kulüplerimizle iç içeyiz.

Ama Makine Mühendisleri Odası Başkanı’nın kendi üyelerinin sorunlarıyla uğraşmak yerine sporu tasarımlamak istemesi son derece düşündürücüdür.

Unutulmamalıdır ki Trabzon gibi küçük bir şehirde gün gelir yapılan kötülüklerin hesabı mutlaka önüne çıkar. Gazetelere yapılan açıklamalar kırıcı, ötekileştirici değil birleştirici olmalıdır.

Zamanla spor kamuoyu gereken cevabı vereceğine inanıyorum.” Hasan Gençoğlu’nu seversiniz veya sevmezsiniz. O sizlerin bileceği bir iştir, ona bizler karışamayız. Bizim karışacağımız şudur.


Meyve veren ağaç her daim taşlanmaya çalışır. Gençoğlu’nun da taşlanmasını biz buna yorumluyoruz. Soruyoruz, Hasan Gençoğlu’nun kime bir zararı vardır? Kimin tavuğuna kış demiştir? Herhalde kendisine yapılan haksızlığa karşı onunda söyleyecek olduğu bir sözü yapacak olduğu bir işi olacaktır.

Kısacası Hasan Gençoğlu’ndan futbolun içerisinde kalıp, ne istenmişse sonuna kadar yapmış ve vermiştir. Bırakın bağcıyı dövmeye, önemli olan bağdan üzüm yemektir. Sizin de derdiniz üzüm yemek olsun.

NEREDEN GELİYOR DOSTLUĞUNUZ?

Nasıl açıklamadır? “Burak ile ara sıra görüşüyoruz ama transfer gündemimizde yok” diyor Muharrem Usta. Yapma Başkan, etme Başkan. Kurbanın olalım Başkan. Durup dururken Burak ile ne diye görüşürsün. Burak’la görüşmek için dostluğunuz, arkadaşlığınız ne zamandan beri geliyor? Ne olursun başkan, gerçekçi olalım. Burak ile transfer için görüşüyoruz de çık işin içerisinden. Ayrıca bizde Burak Yılmaz’ın gelmesinden tarafız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap