SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Her haliyle zor bir maç

Her haliyle zor bir maç

03 Mayıs 2017 Çarşamba - 09:03








Hafta sonu Trabzonspor Kayserispor ile oynayacak. Trabzonspor’un Avrupa’ya çıkmak için kazanmak zorunda olduğu bir maç. Kayserispor ise kümede kalmak için mutlak suretle Trabzonspor karşısında galip gelmek zorunda. İki takımın kardeşliğini bütün Türkiye biliyor. İki takımın taraftarlarının birbirlerine yaptıkları jestler diğer takım taraftarları tarafından örnek alınacak nitelikte. Evet, zor bir maç. Aynı aşağıya tükür sakal yukarı tükür bıyık misali. Mutlaka dostluk kazansın diyeceğiz ama bir takımın kazanacağı muhakkak. Burada önemli olan kırmadan dökmeden oynanan bir maç olsun. Bizler öyle olacağına inanıyoruz. İnşallah beklediğimiz gibi olur.

GÜN BİRLİK GÜNÜ

Ama öyle ama böyle. Ortada bir haksızlık var. Şimdi sahiplenme ve sahip çıkma zamanı. Herkes bir şeyler söylüyor. Arsinspor başkanı Kamil Ustaömeroğlu, kötüymüş, freni patlakmış, İbrahim Usta’nın resimlerini duvardan aşağıya indirmiş falan filan. Kardeşim bugün bunları konuşma günü değil. Bugün hesaplaşma günü ise hiç değil. Bugün Arsinspor’a sahip çıkma günüdür. Bugün Arsinspor’un hakkını savunma günüdür. Bugün Arsinspor’un yaşadığı mağduriyeti yetkili mercilerde savunma gündür. Bugün Arsinspor’un hak ettiği üçüncü lig yolculuğunda destekleme günüdür. Gerisi lafı güzardır. Lütfen sağduyulu olalım. Yokyere birbirimizi kırmayalım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap