SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > İstifa etmeliydin

İstifa etmeliydin

31 Temmuz 2017 Pazartesi - 09:03








Taşıyacaksın kendini.

Eğer taşıyamazsan, yaşadığın krizi iyi yönetemezsen sonu hüsran olur.

Tıpkı Hami Mandıralı'nın yaşadığı gibi.

Mandıralı'nın futbolculuğunu, yakaladığı başarıyı inkar eden olur mu?

Hami Mandıralı'nın Türk futbolundaki yerini eleştiren olabilir mi? Mümkün değil. Futbolculuğunun babasını yaşadı. Önemli başarılara imza attı. Ve Türk futboluna ismini altın harflerle yazdırdı. Buraya kadar kimsenin itirazı olmamalı.


Hami Mandıralı Trabzon'un ve Türk futbolunun önemli bir değeridir. Ancak bu demek değildir ki Hami hocanın teknik adamlığı tartışılmaz, aldığı başarısız sonuçlar gündeme gelmez.

Mandıralı, en son Trabzonspor'da olduğu dönemden Twitter üzerinden görevine son verilmesinin kendisine çok dokunduğunu söylüyor.

E hocam, kırıldığın, onurunun tarumar olduğu dönem çok kötü bir süreç yaşıyordun. Her nedense istifa müessesesini hiç çalıştırmayı düşünmedin.

Neden hocam?

Neden şartları zorladın?


Bak istifa etmiş olsaydın, bugün Hami Mandıralı ismi hala Trabzonspor için bir alternatif teknik adam olarak devam ediyordu.

Yapamadın hocam.

Belki de yapmak istedin, birileri engel oldu sana. Neyse yaşanan her şey kişi için önemli bir tecrübedir. Sen de inşallah yaşadığın bu olaydan bir tecrübe kazanmışsındır.

USTURAYA KAFA ATMAZ!

Burak olayı bitti, şimdi de Selçuk İnan ismi dillendirilmeye çalışılıyor.


Geliyor, konuşuldu, “Ersun Yanal istiyor!” diye de altyapı yapılıyor! Allah aşkına, her şey bitti sıra Selçuk İnan'a mı geldi?

Bizler yönetimin Selçuk hamlesi yapacağına inanmak istemiyoruz.

Velev ki gemiler yakıldı, Selçuk geldi...

O zaman mı?

Varın gerisini siz düşünün.


O nedenle yönetim bu konuda usturaya kafa atmaz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap