SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Kuzumuzdan sert cevap

Kuzumuzdan sert cevap

04 Ağustos 2017 Cuma - 09:01








Sürekli kınalı kuzumuz milleti sorgulayıp, hüküm giydirecek değil ya.

Bu kez biz güzel kuzumuzu sorguya çekelim dedik.

Ve kuzumuzu yaylasından ivedilikle gazeteye çağırdık.

Mesajımızı alan kınalımız apar topar gazeteye geldi. Hoş beş sohbetten sonra hakkındaki ithamları kendisine sorduk.

- Hoş geldin bizim güzel kınalı kuzumuz!


- Hoş bulduk da hayırdır ne oldu da böyle alelacele beni yerimden yurdumdan ettiniz? - Kınalı kuzumuz, hep sen araştırıp sorgulama yolunu seçiyordun, bak senin için neler söylüyorlar...

- Neler söylüyorlar merak ediyorum, hadi fazla meraklandırmayın beni!

- Senin rüşvet aldığın söyleniyor. İnsanları tehdit edip, cukkaları cebe indiriyormuşsun!

Senin parayla pulla işin olmadığını biliyorduk, sen de mi düzene, dümene uydun? Durum böyleyse, bak Kurban Bayramı yaklaşıyor, seni bir kasaba verip, seninle vedalaşacağız.

- İnanamıyorum! Doğru mu söylüyorsunuz, bunları kim söylüyor? - En son MHK üyesi Alican Lakot’la ilgili yazı yazdırmışsın ya, bundan dolayı, söylüyormuş yakın çevresine.


- Konu anlaşılmıştır, bakın birisi çıkıp ispat etsin, kendimi imha ederim. Ne diyorsunuz? Söylediklerimden hangisi yalan veya yanlıştı?

Çocuğu hak etmemesine rağmen üst klasmana taşımadı mı, kardeşini hakem atamalarının başı yapmadı mı? Hadi cevap versin!

Bu soruları cevaplasın! Hak etmemelerine rağmen yapmadım diyorsa -ki der- ben bu işi bırakacağım, sizlerle vedalaşacağım. Hakem derneği fokur fokur kaynıyor, korkudan kimse sesini çıkaramıyor.

- Kınalımız elin ağzı torba değil ki büzesin, adam seni rüşvet almakla suçluyor, hadi ot çalmakla suçlasa anlayacağız...

- Hodri meydan! Ben buradayım, çıkalım Meydan Parkı’na konuşalım, bakalım millet kime inanacak? Bir de beni suçlayan o arkadaş, son zamanlarda müthiş Süleyman Soylu taraftarı oldu, Soylu’nun paylaştığı her twett’i saniye geçirmeden beğeniyor. Neden yapıyor bunu hiç merak ettiniz mi?


Ben merak ettim araştırdım, cevabı da bende saklı...

- Neyse güzel kuzumuz başka konulara girmeyelim, seni bilen biliyor, süt kadar beyaz berrak olduğunu kul bilmezse Malik bilir misali bilinmektesin.

- Sağ olun, son bir şey söylüyorum, bu arkadaşımız attığı iftirayı ispat edene kadar peşindeyim, attığı her adımı takip edeceğim, hakemlerle ilgili ne yapıyorsa, onları da bir bir buradan sizlere aktaracağım. Bu işin peşini asla bırakmayacağım.

Şimdilik bana eyvallah!

Dip not: Karşı tarafın cevap hakkı her zaman saklıdır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap