SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Nerede yanlışlık var?

Nerede yanlışlık var?

01 Eylül 2017 Cuma - 09:21








Güler misiniz ağlar mısınız? Bir taraftan kulüp zor durumda, borç katladı gidiyor, artık Trabzonspor’u zor günler bekliyor. Bundan sonra kimse elini taşın altına sokamaz diye fetva veriliyor. Diğer taraftan Trabzonspor KAP’a bildirim yaparak kulübün batak olmadığını belirtip, sermaye raporunu pozitife çıkardığını duyurdu. Ve peşin sırada rakamlar ortaya koydular. Kulübün isim hakkı, lisan hakkı ve mevcut futbolcuların değerinin 454.107.439 TL olarak açıkladılar. Kim neye inanacağını şaşırmış durumda. Gerçi varlık değeri olan 454.107.439 TL borcu nasıl karşılayacak? Hesap mı yanlış? Biz mi yanlış anlıyoruz. Ortada bir yanlışlık olduğu muhakkak.

NEDEN SESİNİZ ÇIKMAZ?

Bir çift sözümüzde taraftarlara var. Önceki yönetimlerde, sonuçlar kötü gittiğinde veya transferlerde yanlışlar yapıldığında tepkinizi sonuna kadar koyup eleştirinizi yapardınız. Peki şimdi ne oldu? Neden tepki vermiyorsunuz? Trabzonsporluluk bu mu? Elbette tepkiniz vurdu kırdıyla, küfürle olmamalı. Medeni bir şekilde tepkinizi vermelisiniz? Bakınız böyle gitmesi halinde elimizde Trabzonspor bir marka kalmayacak. Siz hala uyumaya devam ediniz. Birkaç gurubu tenzi ediyoruz.

NEREDE KALACAK?

Ne kadar kombine dağıtırsanız dağıtın. Top üç direkten girmedikten sonra iflah olmanız mümkün değil. O nedenle dağıtılan kombine bile sizleri kurtarmıyor. Nihayetinde transferin bitmesine 10 gün gibi bir süre kaldı. Ve nihayetinde transfer yapımı sonlanınca papatya falının da sonuna gelinmiş olacak. Merak ediyoruz transfer sezonu bittiğinde acaba papatya falında ne çıkacak? Bakalım falın sonunda Muharrem Usta seviliyor damı veya sevilmiyor damı kalacak?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap