SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Neyin yolculuğu?

Neyin yolculuğu?

10 Ekim 2017 Salı - 09:05








Başkan Muharrem Usta, Katar'da yaptığı açıklamalarda öyle konulara değindi ki, Usta'yı dinlerken bizler ekran karşısında saçımızı başımızı yontar duruma geldik. Usta diyor ki, "Yeni bir yolculuğa çıkmalıyız." Hangi yolculuk kardeşim? Nereye varmak istiyorsun? 50'nci yıl yolculuğu dedin. Genel kurul delegeleri sandıkta seni tercih edip başkan yaptılar. Ne o, 50'nci yıl yolculuğundan vaz mı geçtiniz? Açıkçası Usta şunu söylemeli, yapamıyorum arkadaş, Aralıkta genel kurul yapacağım. Evet desin bunu, çıksın işin içerisinden. Zira başka yolu da gözükmüyor. Kartaca komutanı Hannibal ne demişti? "Ya yeni bir yol bulacağız ya yeni bir yol yapacağız." Ne dersiniz, Usta tarihten ders çıkarıp, Hannibal gibi mi yapmaya çalışıyor?

**

YAP DİYE VERİLDİ

Gelin isyan etmeyin. Gelin kahır mektubu yazmayın. Gelin pantolonunuzu yırtmayın. Gelin aklınızı oynatmayın. Başkan Usta'nın yaptığı açıklamalarda "her yıl 120 milyon faizlere gidiyor, borç ondan artıyor" söylemesi, insanı çileden çıkarıyor. Muharrem Usta bu tabloyu görmedi mi? Usta bu tabloyu bilmiyor muydu? Sonra başkan olmak için Usta'nın kafasına silah dayayan mı oldu? Nasıl başkan olduğunu bilmeyen mi var? Ne oyunlar oynandığını görmeyen mi var? Usta'ya millet oyu, bu borcu eritsin, takımı iyi yönetsin, verdiği vaatleri yerine getirsin diye verdi. Usta acaba neyin kafasında? Neyin kafasıyla bu söylemleri yapıyor?

**


BIRAKIN YAKALARINI

Allah Allah, yüz kere yazdık, işte yine yazıyoruz. Yusuf Yazıcı ile Abdulkadir'i göndermek için ne yazık ki camia topyekün çalışıyor. Bu da Başkan Muharrem Usta ve yönetiminin ekmeğine yağ sürüyor. Her gün Yusuf ve Abdulkadir bir takımı gönderilmeye çalışılıyor. Ne oluyor size arkadaş? Elinizde, elle tutulacak iki oyuncu var. Üstelik yerli patentli. Buna rağmen onların gönderilmesi için her türlü hamle yapılıyor. Önce grekoromen başlıyor güreş, sonra serbeste geçiyor. Allah aşkına bırakın şu çocukların yakasını. Onlar bir yere gitmek istemiyor. Gidenleri görüyoruz... Başakşehir'den Cengiz Roma'ya gitti, şimdi dönmek için çare arıyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap