SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > O koltukta oturamayacak

O koltukta oturamayacak

24 Nisan 2017 Pazartesi - 18:42








Cumartesi günü 1461 Trabzon eski başkanı Şaban Bülbül ziyaretimize geldi. Bülbül aynı zamanda Makine Mühendisleri Odası başkanı. Şu an ASKF’ye başkan adayı olan Hüseyin Balaban’ın ekibinde. 1 Mayıs’ta yapılacak ASKF Genel Kurulu için Balaban ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Bülbül ile keyifli bir sohbet yaptık. Bu sohbette Bülbül, ASKF’nin mayısta yapacağı genel kurulu ile ilgili önemli de açıklamalar yaptı. O kadar konuya değindi ki bize en ilginç gelen sözleri şunlar oldu: “Trabzon TFF’nin sorumlusu Hasan Gençoğlu yapılacak genel kurulda tarafsız kalması gerekirken taraf olmuştur. Bu etik değildir. Bunun mutlaka günü geldiğinde hesabı sorulacaktır. Oturduğu koltukta bundan sonra merak ediyorum nasıl oturacak?” Bülbül, Hasan Gençoğlu ile ilgili çok şeyler daha söyledi. Ancak biz tarafsızlığımızı korumak için bu kadarını yazabildik.

CEVABI YANAL’DA SAKLI

Trabzonspor’u en iyi takip eden sevgili dostumuz Burhan Bektaş bizleri aradı. Bektaş Trabzonspor’la ilgili dikkatini çeken bir konuyu bizlerle paylaşmak istedi. Bektaş’ın dikkatini çeken konu, Ersun Yanal’ın her maçta yaptığı Aytaç değişikliğiymiş. Cumartesi günü Antalyaspor maçı 3-0 olmuş. Dakikalar 90’ı gösterirken yine Aytaç’ın oyuna girdiğini gören Bektaş çıldırmış. “Her maç neden Aytaç oyuna dahil oluyor?” diye soruyor Bektaş. Acaba prim için mi, diyor. Cevabı Ersun Yanal’da saklı.

VERİN BAKIN NE OLUYOR?

1461 Trabzon yine evlere şenlik bir mağlubiyet aldı. Dün Karşıyaka’ya 7-3 mağlup oldu. Açıkçası Trabzonspor’a bağlı pilot takım, zincir kopardı. Bundan sonra yapılacak iş 1461 Trabzon’u özelleştirmek olmalı. Trabzonspor bu takımı bünyesinden çıkarmalı. Gidecek olduğu adres Profesyonel Futbolcular Derneği olmalı. Verin bakalım eski futbolculara bu takımı nereden nereye getiriyorlar. Ne bilelim ki verirsiniz! Verirsiniz de inşallah biz yanılırız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap