SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Olcay’ın misafirperverliği

Olcay’ın misafirperverliği

31 Mart 2017 Cuma - 08:18








KOÇHAN’DAN CEVAP BULMASI GEREKEN SORULAR

Trabzon ASKF başkan adaylarından Hüseyin Balaban’ın listesinde bulunan isimlerden Münir Koçhan mevcut başkan Cahit Erdem ile ilgili açıklama yapmak istedi. Dolayısıyla Koçhan, yapacağı açıklama için bizleri aradı. Biz Koçhan’ın yaptığı açıklamayı virgülüne noktasına dokunmadan aynen yayınlıyoruz: “Bir koltuk sevdası uğruna Trabzon amatörünü yok sayan Cahit Erdemgün geçtikçe, Trabzon amatörünü felakete sürüklüyor. Kurduğu ve kurdurduğu fason kulüplerle delege çoğunluğunu elinde bulundurarak, kural dışı bir yönetim sergiliyor.

Görevde bulunduğu süre içerisinde yararlı hiçbir icraatı olmayan Erdem, Trabzon amatörünün en büyük kamburu olarak karşımızda duruyor. Trabzon’da faaliyet gösteren kulüpleri yok sayarak kendi emel ve çıkarları peşinde koşan Erdem ASKF üyeliği için müracaat eden kulüpleri üye yapmayarak kendine seçimlerde oy vermeyecek kaygısını taşıyarak üye yapmıyor.

Bunun yanı sıra ASKF’ye gerçek anlamda hizmet etmiş, bütün ekonomisini ASKF’ye aktarmış fedakar yöneticileri de ‘Ben bunları başkan yardımcısı yaptım’ diyecek kadar haddini aşıyor. Sayın Erdem’e sormak lazım: Kendi cebinden ASKF’ye ne kadar para bağışlamıştır? Türkiye’deki ASKF’den talep edilen kendi dışında kaç kişiyi ön plana çıkarmıştır? Trabzon amatörünün kalbi olan bugünkü adıyla Kadir Özcan tesislerini hiçbir amatör kulübün görüşünü almadan Trabzonspor’a nasıl peşkeş çekmiştir? ASKF’ye ait poligonu kimlerle paylaşarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devretmiştir?” ASKF eski yöneticisi Münir Koçhan’ın açıklamaları aynen böyle.

Üstelik mevcut başkana da sorduğu ve cevap bulmasını istediği birkaç soru var açıklamasında. Şayet Cahit başkan bu açıklamalardan dolayı, cevap hakkını kullanmak isterse, bu sütunlarımız kendisine sonuna kadar açıktır. Ve cevap hakkı da her zaman saklıdır.


OLCAY’IN MİSAFİRPERVERLİĞİ

Gökhan Töre dün Trabzon’daydı. Gökhan Olcay Şahan’ın misafiri olarak Trabzon’a geldi. Olcay eski takım arkadaşına şehrin muhtelif yerlerini gezdirerek Trabzon’u tanıtmaya ve sevdirmeye çalıştı. Ayrıca Olcay, arkadaşı Gökhan Töre’ye misafirperverliğini en iyi şekilde gösterdi. Gökhan Töre’ye gündüz balık yedirdi, akşam ise Akçaabat’ın meşhur köftesini tattırdı. Bakalım Gökhan’ın Trabzon ziyaretinin arkasından ne çıkacak?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap