SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Önemli olan orada kalmak

Önemli olan orada kalmak

17 Şubat 2017 Cuma - 08:24








Olamazsın, böyle devam etmen halinde hiç olamazsın. Daha gençsin. Daha olayın başındasın. Kısa sürede şöhreti yakaladın. Ama her geçen gün sanki senden bir şeyler kopuveriyor. Biz peşinen söyleyelim. Ve seni uyaralım. Evet evet taşıyamıyorsun yakaldığın şöhreti. Evet taşıyamıyorsun bulunduğun konumu. Daha dün 1461 Trabzonlu Yusuf Erdoğan’dın. Ne oldu şimdi sana? Yazık ediyorsun kendine. Ne o? Hızlı mı çıktın şöhret basamaklarını. Biliyorsun önemli olan basamakları çıkmak değil, çıktığın yerde kalmaktır. Ama gördüğümüz fotoğrafta senin için zor o yerde kalmak. Sakin duruşu olan Yusuf Erdoğan’ın yaptıklarını görünce, bizler bile senin yaptıklarını adlandıramıyoruz. Dost acı söyler ama gerçekleri söyler. Sen bizim bu söylediklerimizi bir dosttan gelen nasihat olarak al.

TOP ÜÇ DİREKTEN GİRECEK

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, hocalarına güvendiklerini söyledi. Sonuçlar iyi geldi ya... Gençağa Meriç konuşmayacak da kimler konuşacak(!)? Aslında Meriç’e şöyle bir soru yöneltmek gerek: Ersun Yanal’ın ilk yarıda aldığı sonuçları, yaşadığı başarısızlığı, acaba yerli teknik adamlar yaşasaydı, arkasında bu kadar durabilecek miydiniz? Sonra sonuçlar kötü geldiğinde, sizler neredeydiniz? Çıtınız çıkmıyordu. Dedik ya saha sonuçları, top üç direkten içeri girdi mi gerisi kolaydır. Şu an Trabzonspor’un da yaşadığı bu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap