SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Öztürk'e teşekkür

Öztürk'e teşekkür

10 Ağustos 2017 Perşembe - 09:19








Evet, Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ün hakkını teslim edelim. Öztürk Trabzonspor'u çok önemli yanlıştan döndürdü. Aldığımız bilgiye göre, Trabzonspor Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ün kapısını çalar. Öztürk'e stadı maç başına kiralamak istediklerini söylerler.

Birdal Öztürk ise Trabzonspor'dan gelen isteğe, "Stadı maç başına kiralarsanız önemli parasal kayıplarınız olur, siz stadı yıllık kiralayın" cevabını verir. Yönetim kurulu aldığı cevap karşısında, yıllık kiralama kararını bir kez daha gözden geçiririler. Ve şu an Öztürk'ün uyardığı yıllık kiralama kararıyla spor il müdürlüğüne  dilekçe verirler. Kısacası resmi başvuru yapılır.

Buradan Birdal Öztürk'e Trabzonspor'un bir teşekkür borcu vardır. Öztürk duyarlı olmayıp, Trabzonspor'un isteğine anında cevap verseydi, Trabzonspor'a ekonomik olarak geçmiş olsun diyecektik. Neyse yanlış yoldan Birdal müdür sayesinde dönüldü.

GİTMESİ İÇİN HER TÜRLÜ ENTRİKA YAPILMIŞTI

Trabzonspor’da barındırmadılar. Neden istifa ettiğini iyi bilenlerdeniz. Veya istifaya zorlandığını. Şimdi ne oldu? Atiker Konyaspor’da tarih yazıyor. Mustafa Reşit Akçay, Trabzon’un özbeöz evladıydı. Trabzonspor’un başına getirildi, ancak gitmesi için her türlü entrika çevrildi.


Akçay da baktı ki bu iş böyle gitmeyecek, gemileri yakıp hadi bana eyvallah diyerek, Trabzon’dan gitti. Akçay, teorisi güçlü olan bir hoca. Her çalıştığı takımda kolektif futbolu tercih etmiş, bunda da başarılı olmuştur. Mustafa Akçay'ı aldığı Süper Kupa'dan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap