SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Son karar Akyazı

Son karar Akyazı

01 Ağustos 2017 Salı - 09:08








İstanbul'da yapılan 50. yıl kutlamalarını tv'lerden izledik, bayağı güzel ve özeldi. Kutlamalardaki taraftar coşkusu daha da güzeldi. Hele başkan Usta'nın konuşurken yaptığı vurgularda alkış ve coşku görülmeye değerdi. Biz görüntüleri seyrederken, bu iş bitmiş, başkan taraftarları ikna etti, sorun morun kalmadı dedik. Kısacası İstanbul'daki taraftarlardan başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu geçer not aldı. Ya Trabzon derseniz? Onu da Akyazı'da yapılacak açılışta göreceğiz. Nitekim önemli olan mekan da Akyazı stadıdır.

İNŞALLAH BİTER

Dedik ya 'başkan Usta taraftarları ikna etti' diye. Ancak o esnada bir şey oldu. Her şey güzel giderken, Usta, Burak Yılmaz transferinde topu oyuncunun kulübüne attı. Burak'la her konuda anlaşıldığını, kulübünün okeylemesi halinde transferin bitirileceğini söyledi. Demek ki Burak transferinde pürüz devam ediyor. Biz yine de işin olumlu tarafına bakıp, Burak Yılmaz transferinin çarşamba gününe kadar sonlanacağını, yıldız futbolcunun yarın yapılacak açılışta Trabzonspor taraftarlarıyla buluşturulacağını umuyoruz. Daha doğrusu ummuyoruz, bekliyoruz.

EKİCİ DOĞRU MU SÖYLÜYOR?

Konuşacaktı. Sonunda öyle yaptı. Bakın Mehmet Ekici Trabzonspor'dan gidişiyle ilgili neler söylemiş? "Bir haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Sonuç itibariyle bir futbolcu, oynamak istediği yeri seçme özgürlüğüne sahiptir, hiç kimse de onun isteği dışında farklı bir karar veremez. Ben bunun böyle olduğunu düşünüyorum. O dönemde Fenerbahçe'ye bir söz verdim, o sözümün de arkasından gittim.


Ayrıca ilk etapta Trabzonspor beni buraya yönlendirdi. Bunu da başkanımız Aziz Yıldırım birkaç kez dile getirdi." Ekici, anlattıkları eğer doğruysa Fenerbahçe'nin kucağına başkan Muharrem Usta tarafından atılmış. Şayet doğru değilse Usta mutlaka bu açıklamalara cevap vermelidir. Öyle ya Trabzonspor'un 2 milyon eurosu boş yere neden heba olsun?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap