SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Suçlu aranıyor

Suçlu aranıyor

12 Nisan 2017 Çarşamba - 09:14








Nasıl bir mantıktır?

Nasıl bir anlayıştır?

Nasıl bir yöneticiliktir?

O ki, İlker Erdem’i getirecektiniz, neden bu zamana kadar beklediniz? O ki, İlker Erdem gelecekti, Hüsnü Özkara ayrıldığında kapınıza kadar gelen Erdem’i neden geri gönderdiniz? Neden, o zaman Erdem’i değil de Kural’ı tercih ettiniz? Atı alan Üsküdar’ı geçti! Siz şimdi yeni bir atla Üsküdar’ı geçmeye çalışıyorsunuz. Bize göre burada şark kurnazlığı yapılıyor. Suçlu arıyorsunuz, her daim de suçlu teknik adamlar oluyor. Dün Hüsnü hoca, bugün Turgut hoca, yarın mutlaka İlker hoca olacaktır. Sizin hiç sucunuz yok ya!

FASON KULÜPLERE GEÇİT VERMEYELİM


ASKF seçimi Mayıs ayının birinde gerçekleşecek. Mevcut başkan Cahit Erdem ile başkan adayı Hüseyin Balabangenel kurul çalışmalarını gece gündüz sürdürüyorlar. Sadece Erdem ve Balaban mı çalışmalarını sürdürüyor?

Tabi ki hayır. Her iki isme oy verecekler de, oy verecekleri aday için çalışma yapıyor. Bunlardan birisi de Galyanspor yöneticisi Salim Avcı. Avcı, dün telefonla bizleri aradı. 1 Mayıs’ta yapılacak olan ASKF genel kurulu ilgili görüşlerini söyledi. İşte Avcı’nın ASKF ile ilgili düşünceleri: “Cahit Erdem ve ekibinden çoğu isim yıllardır ASKF’de yöneticilik yapmaktadır. Öyle zannediyorum ki başkan Cahit Erdem’in yöneticiliği 25 yılı geçmiştir.

Uzun yöneticiliklerde heyecan, istek ve arzu kaybolur. ASKF yönetimi de heyecanını kaybetmiştir. Artık yeni bir oluşumun zamanı geldi de geçiyor. Ben ve kulübüm Hüseyin Balaban’ı destekliyoruz. Balaban’ın yeni bir vizyon ve misyonla ASKF’yi çok daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum.

Benim gibi düşünen onlarca kulüp yöneticisi ve kulüp var. 1 Mayıs’ta yapılacak olan genel kurulda Hüseyin Balaban ve ekibine başarı diliyorum.

Birde şu konuya değinmek istiyorum ki ASKF bünyesinde fason kulüpler var. Bu fason kulüplerin başkanları babalar ve oğullarıdır.


Bunların kim olduğunu kulüp yöneticileri iyi biliyor. Buradan bütün kulüp yöneticilerine sesleniyorum; fason kulüp kuran, bu kulüpler sayesinde seçimde avantaj sağlamaya çalışanlara geçit vermeyelim. Yapılan haksızlığa hep birlikte dur diyelim.” Galyanspor yöneticisi Salim Avcı, ASKF ile ilgili düşüncelerini bizlere böyle aktardı. Bakalım mevcut ASKF yönetiminden Avcı’ya cevap veren olacak mı?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap