SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Tesislerin kapısında boynu bükük bir çocuk

Tesislerin kapısında boynu bükük bir çocuk

19 Nisan 2017 Çarşamba - 09:18








Şimdilerde Trabzon’da yeni nesil çocuklarının İstanbul takımlarına ilgi ve alaka duyduğu kulaktan kulağa dolaşır hale geldi. Kim ister ki kimliğinde Trabzon yazan bir çocuğun Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray’ı desteklemesini. İstemez elbette. Gerek Trabzon’da yaşayan gerekse dışarda geçmişin izleriyle yoğrulan memleket sevdalısı insanların tek aşkı olması gerekir Bordo-Mavili renkler. Gelin görün ki dün Antalyaspor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sürdüren Trabzonspor’da öyle bir ana tanıklık ettik ki içimiz cız etti. 

Ligin ikinci yarısında güzel rüzgarı arkasına alarak  iyi bir ivme yakalayan Bordo-Mavili ekipte gerek yönetimden gerekse teknik kadrodan yapılan açıklamalarda gelinen noktada taraftarların büyük katkısı olduğu hep dile getirilir. Kötü günde takımını yalnız bırakmayan ve tabiiri caizse, “Sesi kısılana, nefesi kesilene kadar” Trabzonspor’a destek veren vefalı taraftarları hak ettiği  değeri verecek olanda yönetimdir. Nedense geçmişte sadece maçtan maça değil, idmandan idmana taraftarı takımla bütünleşmesi sağlanırken bugün aynı tabloya görmek mümkün değil.

Teknik kadro neyin hesabını yapıyor onu da kendi vicdan muhasebesi ile baş başa bırakmak zorundayız. Neyse konuyu dağıtmadan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gördüğümüz manzarayı sizlere aktaralım. 12 yaşında bir çocuk tesislerin kapısında boynu bükük oturuyor. Yanına yaklaştık ve neden  bu durumda olduğu sorduk.

Ürkek ve üzüntülü bir sesle, “Trabzonspor’un idmanını izlemeye geldim ama bana izin vermediler.” İçinde Bordo-Mavi sevgisi yaşayan heyecanla hayran olduğu oyuncuları görmek için oraya  koşarcasına giden  12 yaşındaki bir çocuğun sizlere ne zararı olabilirdi. Onu küçükte olsa bu mutluluktan mahrum etmek size ne kazandırabilirdi. Yapmayın beyler. Bir çocuk Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geliyorsa onu sarıp sarmalayın. Ne olursa olsun demeyin, bir kenara atmayın. Geleceğimizi bu çocuklar yazacağını hep defasında dile getiriyorsanız onların içindeki Trabzonspor aşkını öldürmeyin. Buradan Trabzonspor ilgililerine duyrulur...

DEDİKODUSU DOLAŞIYOR!


Sözde; Metin Aktaş, Trabzonspor’dan çalışmamasına rağmen maaş alıyormuş. El insaf be! Ayıptır, yazıktır, günahtır! Metin Aktaş’ın Trabzonspor’dan alacağı olup olmadığını, kulübü arama gereği duyan herkes mutlaka öğrenebilir. Aktaş’ın nasıl bir kişiliğe, nasıl bir karaktere sahip olduğunu Trabzonsporla ve futbolla yolu kesişen herkes bilir. Metin Aktaş üç ay öncesine kadar 1461 Trabzon’da kaleci antrenörüydü. Şimdi ise görevi bıraktığı için boşta kalan bir hoca. Kısacası atıp tutmaya çalışanlar Aktaş için biraz düşünmelidirler. Ve sonra da destura geçmelidirler. Yalandan yere kimse klavye kabadayılığı yapmaya kalkmasın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap