SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Yapma Ersun Hoca!

Yapma Ersun Hoca!

16 Ağustos 2017 Çarşamba - 09:14








DEFTER KAPANIYOR MU?

Fotoğraftaki yüz ifadesi her şeyi net olarak ortaya koymuyor mu? Resimde olanların yüzlerinde mutluluk ve sevinç ifadeleri varken, Rodallega’nın yüz ifadesi perşembe pazarı gibiydi! Belli ki Rodallega mevcut durumundan mutlu değil. Belli ki Rodallega, Burak Yılmaz’ın alınmasıyla auta gittiğinin farkında. Belli ki Rodallega da film kopmuş. Ha bundan sonra ne olur? Bunun da cevabı önce Ersun Yanal’da, sonra da yönetim kurulunda saklıdır. Bizim gördüğümüz fotoğrafta, Rodallega için Trabzonspor defteri kapanma noktasına geldi. Haydi hayırlısı...

DEDİĞİMİZ YERDE

Medjani nerede? Gören var mı? Transfer edildiğinde, ne kıyametler kopartılmıştı Medjani için! Adeta yere göğe sığdırılamamıştı. Biz o zaman da söyledik, bu gün de söylüyoruz, Medjani bu takımın oyuncusu değil. Bakın sonunda bizim dediğimiz yere gelindi. Trabzonspor Medjani’nin de turşusunu artık kurabilir. Bu kadroda, Medjani çok zor forma şansı bulur.

YAPMA ERSUN HOCA!


Yanal konuştu, ”Az transfer ve nokta transfer yapıyoruz” diye... Güler misiniz, ağlar mısınız? Para olsa Ersun Yanal’ı kim tutacak da neyse... Para yok para. Alınan oyunculara bakın, hepsinin altında aslanlar gibi Yanal’ın imzası var. Trabzonspor, neredeyse Yanal sayesinde futbolcu mezarlığına dönmüş. Hala Ersun hoca az ve nokta transferlerden bahsediyor. Hocaya tavsiyemiz, herkesin neyin ne olduğunun farkında olması. Üstelik yapılan her şeyi de biliyor. O nedenle diyoruz ki, kimse kimseyi kandırmasın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap