SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Yılmaz'ın açıklaması

Yılmaz'ın açıklaması

08 Ağustos 2017 Salı - 08:54








Öfke dinmiyor.

Öfke bitmiyor.

Öfke çığ gibi büyüyor.

Böyle olmasına rağmen kulüp yetkililerinden konuyla ilgili bir açıklama yapılmıyor.

Yapanın yanına kâr kalacak misali, işleyiş aynen devam ediyor.


Bu kadar kolay olmamalı.

Hele bu meseleden kaçış ise hiç olmamalı.

Erdoğdu Taraftarlar Derneği Başkanı Savaş Yılmaz sosyal medya hesabından paylaştı.

Bizler de Yılmaz'ın paylaştığı yazıyı noktasına virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşalım istedik: "Trabzonspor için yaptıklarını, makamını, o makamda olan hepsi kadar Trabzonspor tarihinden silinemeyeceğini ve yok görülmemesi gerektiğini çok iyi bildiğim için, hatta kongre kararıyla ONURSAL BAŞKANLIK verilen tek Trabzonspor değerinin size göre 50, Trabzonsporlulara göre 51. yılına hazırlanan sinevizyonda yok sayılmaya çalışılmasını beyhude bir çaba, hatta Trabzonspor'un tarihini bilmemezliğin yanısıra vizyonsuzluk olarak görüyorum.

Siz uğraşsanız da silemezsiniz Trabzonspor'un onurundan zerre dahi. Sadece tarih herkesi hak ettiği şekilde yazar. Sizi gidi İstanbul özentileri sizi! Artistlik yapmaktan fırsat bulup kulübün tarihini, değerlerini öğrenemeyen çakma aristokrat geçinen vizyonsuz vizyoncular! Kupaların haczini müze görevlisine ısmarlayan bilmişler! Bunun hesabını videocu uzmanlarınıza ne zaman atacaksınız bakalım! Trabzonsporlular takipte."


MÜTHİŞ GELİŞTİRMİŞ KENDİSİNİ

"Yiğidi öldür hakkını ver"den hareket edersek, Burak Yılmaz'ın hakkını teslim etmek gerektiğini düşünüyoruz. Burak Yılmaz'ın basın toplantısını izledik.

Keşke izlemez olaydık! Neden mi? Burak Yılmaz'ın konuşmasını, konuşmasındaki üslubu, konulara hakimiyetini, anlatımını, sorulan sorulara mantıklı cevap verişini izledikten sonra, "Vay bizimkilerin haline!" dedik. Hani hepsi Burak kadar olmazsa bile ona yakın yerde olabilseler.

Burak Yılmaz, mental, fikir ve zikir olarak müthiş geliştirmiş kendisini. Eğer Burak futbolun dışında başka yollara sapmazsa, ileride Türk futboluna teknik adam olarak damgasını vuracak kişilerden biri olacaktır.

Helal olsun Burak'a. Ha saha içerisinde ne yapar derseniz... Soruya, Burak'ın vereceği cevabı bilemeyiz ama bizim cevabımız şöyle olur: Her şeyden önce Burak Yılmaz yıldız ve lider bir oyuncudur. Ama öyle ama böyle mutlaka Trabzonspor'a katkısı olacaktır. Burak Yılmaz'a hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap