SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Yusuf'un suçu ne?

Yusuf'un suçu ne?

27 Nisan 2017 Perşembe - 09:16








Ayıp ediliyor.

Aynı zamanda yazık da.

Bu kadar kin, bu kadar öfke neden?

Ne geçecek elinize gencecik bir fidanı Trabzonspor'dan kopartarak?

Bunu nasıl anlatacaksınız?


Ne diyeceksiniz taraftarlara ve camiaya?

“Biz Yusuf Erdoğan'ı bu nedenlerden dolayı bıraktık” mazereti geçerli olabilecek mi?

Başkan Muharrem Usta Yusuf Erdoğan'ı Galatasaray'a paslamak istiyormuş. Artık gitti gözüyle bakılan Yusuf Erdoğan da "O ki gidiyorum, tercihim Galatasaray değil, Beşiktaş olsun” diyormuş.

Vallahi Yusuf Erdoğan Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra nereye giderse gitsin.

Biz onun derdinde değiliz, bizim derdimiz Yusuf neden gönderiliyor?


Sahi neden gönderilmek isteniyor?

Yusuf gönderilmek için ne suç işlemiş?

Açıklayın herkes bilsin.

ÖNEMLİ JEST

Yönetim kurulu Gençlerbirliği maçının biletlerinde indirim yaptı. Yönetimi taraftarlara yaptığı jestten dolayı kutluyoruz. Güzel bir düşünce, güzel bir hamleydi. Zaman zaman yönetim kurulu böyle jestler yapması halinde, mutlaka taraftarlar nezdinde de takdir görecektir. Zira ekonomik koşulların zor olduğu bu süreçte, cebindeki harçlığı Trabzonspor'a olan sevdası yüzünden bilete veren taraftarlar da kendilerine yapılan bu jesti fazlasıyla hak ediyorlardır. Yönetim kuruluna çağrımız, jestlere devam etmesi olacaktır.


MUTLAKA GİDECEKTİR

Bu takım Avrupa'ya gidecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki takıma destek olunsun. Yeter ki futbolcular her maça iyi motive edilsin. Trabzonspor'un kalan maçlarına baktığınızda, tek zor maçı Fenerbahçe ile ligin bitimine iki hafta kala oynayacağı maçtır. O nedenle en şanslı fikstüre de Trabzonspor sahip. Haydi hep birlikte takımımıza destek olmaya devam edelim!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap