SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Yüzdeleri bırakalım

Yüzdeleri bırakalım

20 Temmuz 2017 Perşembe - 09:12








Paket yazımıza kulüp yetkililerinden cevap geldi. Eski kombine sahibi olup, öğrenci ve bayan olan taraftarlara yapılacak indirimde, üç unsurun hepsini taşıyan herkese indirim paketinden bir unusurdan faydalanacağı kulüp yetkilileri tarafından belirtildi. Biz yinede hiç bir yüzdeye bağlı kalmadan, gerçek taraftarların bir an önce kombine biletlerini almasını tavsiye ediyoruz.

KASTAN’DAN ÖNEMLİ TESPİTLER

Dün ziyaretimize Trabzon’un başarılı teknik adamlarından olan Osman Kastan geldi. Kastan’la hem Trabzon amötürünü hemde Trabzon futbolunu tartıştık. Osman Kastan önemli konulara temas etti. Kendisiyle yaptığımız söyleyişi kısa sürede sizlerle buluşturacağız.

KUZUMUZDAN HABER VAR...

Kuzumuz yaylasından bir döndü pir döndü. En son hakemler derneğini inceleme altına almıştı. İki gün önce hakemlerle ilgili önemli konuları bizlerle paylaştı. Aldığımız bilgilere göre kuzumuzun getirdiği bilgiler, artçı depreme yol açmış. Hemen belirtelim, asıl deprem bundan sonra olacak. Kuzumuz şuan kısa bir süre müsade istedi bizden. Belki fazla merak edeceksiniz ama biz uyarımızı yapalım, kuzumuz bomba gibi dönecek. Gerçi dağarcığında yetecek bilgi var. Bizden söylemesi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap