SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Zaman her şeyin ilacı

Zaman her şeyin ilacı

17 Ağustos 2017 Perşembe - 08:41








Kulislerde Nuri Albayrak ismi dillendirilmeye başlandı bile. Neler mi konuşuluyor kulislerde? Ankara'nın Muharrem Usta'yla iplerini kopardığı söyleniyor. Şu an başkanlık için kulislerde Nuri Albayrak isminin ciddi ciddi tartışılmaya başlandığı seslendiriliyor. Ancak Albayrak'ın başkanlık teklifine sıcak bakmadığı da bize gelen bilgiler arasında. 'Zaman her şeyin ilacı' diyerek, işi yine de zamana bırakmakta fayda var.

EKSİĞİ NEDİR?

Nihayet Yusuf Erdoğan'la yeniden sözleşme yapılacağı kararını vermiş yönetim kurulu. Doğru olan da buydu. Bize göre geç bile kalındı. Yusuf Erdoğan futbol piyasasına çıkışını Trabzonspor'la yapmıştır. Türk futbolunda Yusuf olmuşsa Trabzonspor sayesinde olmuştur. O nedenle diyoruz ki, Yusuf Erdoğan Trabzonspor'un bir değeridir. Mutlaka kadroda tutulmalıdır. Transfer edilen oyunculara bakın, Yusuf Erdoğan'dan ne fazlalıkları var?

YAVRU'YA MUTLULUKLAR

Zeki Yavru önceki akşam dünya evine girdi. Yavru'yu bu mutlu ve özel gününde takım arkadaşları yalnız bırakmadı. Zeki düğünün sonunda eski takım arkadaşları ile objektiflere poz verdi. Güzel bir tabloydu. Bu vesileyle Zeki Yavru'ya ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Gençlerbirliği'nde sürdüreceği futbol yaşantısında da başarı diliyoruz.


BU KEZ OLMALI

Pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak maçta bu kez olmalı diyoruz. Neden olmasın? Henüz ligin başı. Kadrolar tam oturmamış. Kimin kimi yeneceği net değil. Biz de diyoruz ki; 'Haydi Trabzonspor, bu kez Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan zaferle çık!'

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap