SON DAKİKA



Haber > Dünya > Elon Musk, Time tarafından 'yılın kişisi' seçildi!

Elon Musk, Time tarafından 'yılın kişisi' seçildi!

13 Aralık 2021 Pazartesi - 18:11




Saygın haber ve politika dergilerinden Time, dünyanın en zengin olan insanı olan Elon Musk’ı yılı kişisi seçti. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan milyarder iş insanı otomobillerin ve uzay yolculuğunun geleceğini şekillendirmeye devam ederken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünyanın en etkili kişisi olmayı başardı.





Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, artık yeni bir ünvana sahip. ABD merkezli Time dergisi, Tesla ve SpaceX’in CEO’su olan Musk’ı “Yılın Kişisi” ilan etti.

12 AY BOYUNCA GÜNDEMDEN HİÇ DÜŞMEDİ

Time Genel Yayın Yönetmeni Edward Felsenthal, canlı yayında yaptığı konuşmada, 297 milyar dolarlık serveti olan Musk için "Dünyadaki yaşamı ve muhtemelen Dünya dışındaki yaşamı da yeniden şekillendiriyor" dedi.

Felsenthal, "Son 12 ay boyunca onun yaptığı atılımlar dolayısıyla gündemden hiç düşmediğini fark ettik” diye konuştu.

2002 yılında Güney Afrikalı girişimci tarafından kurulan SpaceX, eylül ayında çocukluk kanserinden kurtulan bir kişinin de dahil olduğu tamamen sivil bir ekiple ilk uzay görevini tamamlayarak tarih yazdı.


SpaceX, birçok kişinin "milyarder uzay yarışı" olarak adlandırdığı yarışa katılmanın ötesinde nisan ayında NASA'nın yeni nesil Ay'a iniş aracını inşa etmek için seçildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap