SON DAKİKA



Haber > Dünya > Eşini aldatan kadın öğretmen Google Haritalar'dan yakalandı: Herkes bu sistemi kullanıyor

Eşini aldatan kadın öğretmen Google Haritalar'dan yakalandı: Herkes bu sistemi kullanıyor

14 Ağustos 2020 Cuma - 12:21




Google'nin sokak görünümlerini inceleme imkanı sağlayan harita uygulaması eşini aldatan bir kadın öğretmenin foyasını ortaya çıkardı. Aldatılan koca Google Haritalar'dan elde ettiği o görüntüleri sosyal medyada ifşa etti. Şimdi herkes bu sistemi kullanıyor.





Peru’nun Lima şehrinde bir kadın, sevgilisiyle bir bankta otururken Street View’a yakalandı. Kadının belli belirsiz görünen yüzü, kocasının onu tanımasına engel olamamıştı. 

Eşinin görüntülerine rastlayan koca, karısını giydiği kıyafetlerden tanıdı.

İsmi açıklanmayan kadın, sevgilisiyle birlikte oturduğu bankta görüntülendi. Eşine Street View’da rastlayan koca, görüntülerden sonra karısıyla yüzleşmeye karar verdi. 

GOOGLE STREET VİEW NEDİR, NASIL KULLANILIR? 

Google’ın 360 derecelik panoramik görüntüleriyle oluşturduğu harita hizmeti Google Street View, Türkiye’deki kullanıcılara sunuldu. Hem web hem de mobil platformlarda kullanıma açılan özellik, web’de Google Haritaların içinde, mobilde ise Street View isminde ayrı bir uygulama olarak yer alıyor.


Bu uygulama ile kullanıcılar Türkiye’nin büyük bir bölümünün sokaklarını sanal ortamda yani  sanki ordaymışçasına gezme şansı veriyor. 

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap