SON DAKİKA



Haber > Dünya > İsrail saldırıları devam ettiği sürece müzakere yok

İsrail saldırıları devam ettiği sürece müzakere yok

06 Aralık 2023 Çarşamba - 10:12




Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken müzakere hakkında açıklamalarda bulundu.





Hamdan, çatışmalar ne kadar sürerse sürsün hazırlıklı olduklarını belirterek, “İsrail saldırıları devam ettiği sürece müzakere yok” dedi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik gece boyu devam eden saldırıları sürerken Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan müzakereler hakkında açıklamada bulundu.

Gazze Şeridi’ndeki İsrailli esirlerin hayatlarından İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun 'sorumlu' olduğunu söyleyen Hamdan, Netanyahu’nun Gazze Şeridi’ndeki hedeflerinin ulaşılamaz olduğunu ifade etti.

Hamdan, çatışmalar ne kadar sürerse sürsün hazırlıklı olduklarını belirterek, “İsrail saldırıları devam ettiği sürece müzakere yok” ifadesini kullandı.

SAVAŞ SUÇLUSU OLARAK YARGILANACAK

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının Netanyahu hükümetinin düşüşüne neden olacağını belirten Hamdan, "Bu bir zafer değil, aksine yenilginin ve hükümetinin düşüşünün işaretidir" ifadelerini kullandı. Hamdan, çatışmaların sona ermesinin ardından Netanyahu’nun savaş suçlusu olarak yargılanacağını öne sürdü.

Netanyahu’nun gerçek hedefinin Filistin halkını ortadan kaldırmak ve Filistin davasını bitirmek olduğunu belirten Hamdan, “Bu imkansız bir şey" şeklinde konuştu.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının sadece kana susamışlık olduğunu ve bu susuzluğun giderilmeyeceğini belirten Hamdan, "Netanyahu ve savaş kurmayları Gazze bataklığının giderek daha derinlerine batıyor" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap