SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin, Batı'ya böyle seslendi: Yaptırımlar Rusya’yı güçlendiriyor

Putin, Batı'ya böyle seslendi: Yaptırımlar Rusya’yı güçlendiriyor

06 Ekim 2022 Perşembe - 15:42




Rusya Devlet Başkanı Putin, Batı'nın yaptırımları sıkılaştıracağını belirterek “Yaptırımlar Rusya’yı güçlendiriyor.” dedi.





Ukrayna krizi nedeniyle Batı'nın yaptırımlarına maruz kalan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD ve AB'ye medyan okudu.

Putin bugün yaptığı konuşmasında Batı tarafından Rusya’yı hedef alan yaptırımlara değindi. Yaptırımların sıkılaşmasını beklediklerini dile getiren Putin, “Yaptırımlar Rusya’yı güçlendiriyor.” dedi.

Geçtiğimiz hafta Ukrayna’nın, Donetsk, Luhansk, Kherson ve Zaporojiye bölgelerini ilhak eden Putin,‘nükleer saldırı’ ihtimalinin masada olduğunu söylemişti.

 Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan nükleer savaş açıklaması geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zakharova tarafından bugün yapılan açıklamada, Ukrayna ile yedi aydır devam eden ihtilafta nükleer bir savaşa asla izin vermeme ilkesine “tamamen bağlı” olduklarını söyledi.

Zakharova ayrıca, nükleer savaş konusunda Moskova’nın tutumunun değişmediğini ve bu durumdan her zaman kaçınacaklarını söyledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap